Mennyiért szoktatok cipőt venni?
Nagyon cipős vagyok, úgyhogy próbálok jobbakat választani. Most vettem meg az eddigi legdrágábbat, egy dc-t 22-ért, de a saját pénzemet költöm rá (diákmeló), tehát nem anyuékat húzom le vele. Azért 25-ért már nem vennék asszem (kivéve, ha magasszárú). 30-ért meg semmi esetre sem.
Csizmát nem igazán hordok...egyet vettem, az 8000 volt, tehát nem vészes.
Nyáron papucsokat hordok (pár száz forint, max 2000), dorgót, vagy van egy tescoban vett balerinám, ilyen teljesen egyszerű, olcsó, 3 éve megvan :P
Szóval változó:D
most télen vettem egy csizmát 2500 FTért mert anyuék szerint nagy szükség van egy csizmára...persze alig hordtam magassarkú volt utáltam hordani mert hülyén jártam benne...
szóval vettem leárazva egy 3000 Ftos deszkás cipőt azt hordtam télen és most is..felváltva a converse cipőmmel ami kb. 10 ezer ftért vettem még 2 éve tavasszal...
most beszeretnék ruházni egy jobb cipőre...valami márkásabbra ami sokáig bírja 1-2 évig legalább...amire 15-20 ezer körül szánok...bátyámtól ezt kapom születésnapomra...
nyáron ha össze jön a diák meló akkor valószínűleg veszek még egy cipőt majd...meg nyáron sokszor 900 ftos tangapapucsokba járkálok,esetleg tornacipőbe...a balerina cipő nem tetszik és a sarkamat is töri... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!