Hol tudok olyan nadrágot venni, mint VV Évának van (kép lent)? Láttatok valahol ilyet?
2011. febr. 28. 13:11
1/3 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyenem van. Még évekkel ezelőtt vettem a kínaiban, már nem is hordom egyáltalán. Szerintem mostanság nem is lehet nagyon ilyet kapni, majd mikor jön a nyári szezon, akkor.
2/3 anonim válasza:
A Pull&Bear-ben van a leárazott cuccok között. Farmer és barna szövet változata is kapható, most már 1390 ft-ra van leárazva. Pénteken voltam az Aréna Plázában, az ottani üzletükben láttam.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom,hogy hol lehet kapni,de szerintem rettenetesen állt rajta.Sok minden jól áll rajta,de ez nem tetszett egyáltalán:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!