Fiúkon party szemüveg?!
A kérdésem az lenne , hogy gáz-e ,ha party szemüveget visel egy srác ? :D Persze nem rózsaszínt , hanem fekete , vagy kék , vagy zöld . Mert gondoltam beruházok egyre(nekem bejön , szerintem tök feeling-es , egy jó kis baseball sapkával, meg egy ugyan olyan színű pólóval), de nem tudom , hogy fiúk szoktak-e ilyet hordani.Bár ha már van egy állapot , akkor mindegy , de azért mégse nézzenek ki a tömegből xĐ ...
17/F
Szerintem gáz. Már bocsi:/
De például a Flour és Sp rajongóknak biztos bejön! :)
De ne csodálkozz ha lebuz.znak miatta.
nekem osztálytársam avval rajol :D benyomja azt a gombot oszt világít is.:D hát én nekem no komment, am is utálom a srácot, valszeg ezért ellenszenves a szemüveg is... de ő 15...
neked szerintem legyen annyi eszed h nem vegyülsz be a többi kis hülye közé:)) de ha neked tetszik akk..mi akadálya.
16/L
Helló!
Szerintem nem gáz én is viseltem már meg a haverjaim is. Amúgy meg ha sokat iszol sztem tök mindegy mi van rajtad.
Ezen az oldalon tudsz rendelni: www.3dszemuveg.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!