Gáz az ha egy ruhát több évig is szivesen hordok?
Nem is értem, hogy kérdezhet meg valaki ilyet 18 évesen:S
Azt hord, ami neked tetszik, ne az aktuális divatot köved. Nekem is vannak több éves farmerjaim, de mivel tetszenek, jól állnak, és semmi bajuk nincsen ezért nyugodt lélekkel hordom őket. Ugyanigy vagyok anyukám megunt, akár tizenéves pulóvereivel is.
Egyáltalán nem gáz. Ha jó állapotban van a ruha, akkor végképp nem. Mondjuk én nem öltözködök divatosan, extrémek, de egyediek a ruháim, és sose mennek ki a divatból, mert sose voltak benne. :D:D:D
De értem a problémádat. Azt tudom még tanácsolni, hogy ez esetben olyat ne vegyél, ami valóban csak egy év, időszak tipikus "hóbortja", mert az kásőbb idétlen lesz. Ma már pl. biztosan megnéznék a diszkóban is a pár éve divatos patacipők viselőjét, de ha van egy normális cipőd, amit 5 éve vettél, és még jó, azzal semmi baj.
Próbálj meg ne csak olyan emberekkel barátkozni, akiknek a legutolsó divat a fő érték, meg a márkák (ismertem ilyeneket, hervasztó) - akkor is nézhet ki valaki nagyon is jól, dögösen, nőiesen, szexisen, ahogy akarsz - ha nincsenek rajta méregdrága cuccok, amiket ráadásul "dobhat ki" egy hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!