Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz az ha egy ruhát több évig...

Gáz az ha egy ruhát több évig is szivesen hordok?

Figyelt kérdés
Sokszor van, hogy megtetszik valami, megveszem, egyre több embernek van divat lesz belőle, majd eltűnik és senkin sem lehet látni többé. Ők kidobálják a cuccaikat? Ciki ha én akkor is felveszem azokat a darabokat mikor már senkin nem látni?Azért kérdezem, mert nem vagyok tele pénzzel és örülök ha vehetek magamnak valami szép ruhát és mindig őrzöm minél tovább hordhassam, de látom a többség nem igy tesz... Akkor most bennem van a hiba?:S 18L
2009. febr. 16. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, hogy kérdezhet meg valaki ilyet 18 évesen:S

Azt hord, ami neked tetszik, ne az aktuális divatot köved. Nekem is vannak több éves farmerjaim, de mivel tetszenek, jól állnak, és semmi bajuk nincsen ezért nyugodt lélekkel hordom őket. Ugyanigy vagyok anyukám megunt, akár tizenéves pulóvereivel is.

2009. febr. 16. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak több éves ruháim, amit hordok! Bár nem vet fel a pénz, nem emiatt hordom, hanem amiért megvettem, mert tetszenek! :)
2009. febr. 16. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, én is addig hordom amit szeretek, amíg csak lehet, pl nem bolyhosodott durván ki, meg ilyenek. Na meg van pár cuccom ami már "összement" rajtam,pár éve jó volt, pedig most is hordanám. :D 18/L
2009. febr. 16. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem-csak ne legyen agyonmosott!
2009. febr. 17. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz. Ha jó állapotban van a ruha, akkor végképp nem. Mondjuk én nem öltözködök divatosan, extrémek, de egyediek a ruháim, és sose mennek ki a divatból, mert sose voltak benne. :D:D:D

De értem a problémádat. Azt tudom még tanácsolni, hogy ez esetben olyat ne vegyél, ami valóban csak egy év, időszak tipikus "hóbortja", mert az kásőbb idétlen lesz. Ma már pl. biztosan megnéznék a diszkóban is a pár éve divatos patacipők viselőjét, de ha van egy normális cipőd, amit 5 éve vettél, és még jó, azzal semmi baj.

Próbálj meg ne csak olyan emberekkel barátkozni, akiknek a legutolsó divat a fő érték, meg a márkák (ismertem ilyeneket, hervasztó) - akkor is nézhet ki valaki nagyon is jól, dögösen, nőiesen, szexisen, ahogy akarsz - ha nincsenek rajta méregdrága cuccok, amiket ráadásul "dobhat ki" egy hónap múlva.

2009. febr. 17. 17:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!:)
2009. febr. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!