Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Deichmannban tényleg simán...

A Deichmannban tényleg simán visszacserélnék ezt a csizmát (részletek a leírásban)?

Figyelt kérdés
Még karácsonyra kaptam egy Graceland csizmát, a jól ismert papírvékony műanyag talppal. Az amúgy is vékony talp napról napra szemmel láthatóan kopott, a recék pár hét alatt eltűntek róla, a tegnap esti buli alatt pedig teljesen kilukadt, a talpbetéten jöttem haza:) Igazából nem vártam tőle sokat, mert elég intenzíven hordtam, sokat táncoltam benne, de az egyik barátnőm meg van róla győződve, hogy a csizmát visszavennék, mert a talpán kívül sehol se látszik rajta az, hogy viseltem (az orra is alig tört meg). Nem szeretném viszont megaláztatni magamat, de azért jól jönne egy másik csizma, mert ezt már lukas talppal nem tudom hordani, szóval szerintetek megpróbáljam kicseréltetni? Attól félek, hogy rámfogják, hogy nem rendeltetésszerűen használtam (tényleg sokat táncoltam benne, szalagavató próbák, bulik, stb...)
2011. febr. 27. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne megpróbálni kicserélni,főleg,ha máshol nincs agyonhasználva.Egyik barátnőmnek is visszavettek hasonló sportcipőt.Nem veszíthetsz semmit,ha érdeklődsz a boltban!
2011. febr. 27. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
meg kell nézni h van-e hozzá garancia papír.. ha igen el kell olvasni h meddig érvényes rá a garancia, mert ha még érvényes és vissza viszed akkor nem hiszem h hülyének fognak nézni.. ha nincs hozzá, nem hiszem h ki fogják cserélni.:S mert akkor még kicserélek ha pl veszel egy csizmát, de kicsi lett, és másnap visszaviszed blokkal együtt.. tesom most vitte el egy csizmáját cipészhez ő is a talpa miatt, és 1500 ftból simán megcsinálta
2011. febr. 27. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvan a blokk és a vásárlás 6 hónapon belül történt akkor simán csere.

De blokk nélkül, vagy 6 hónapon túl esélytelen.

2011. febr. 27. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Siman visszacserelik. Blokk kell es hat honapon beluli vasarlas. Nem szoktak kotekedni.
2011. febr. 27. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az, hogy egy hétköznapra tervezett csizmát egész nap hordasz, bőven belefér a rendeltetésszerű használatba. A szalagavató próbák is. Egy cipőnek nem szabad ennyitől tönkremennie.

Amikor balettoztam, majdnem minden nap próbáltunk, elég keményen használtam a cipőt. De még így is bírt 3-4 hónapot, pedig egy sima bőrtalpú vászoncipőről van szó!

Vidd vissza, és ha nem akarják visszaadni az árát, akkor érdeklődd meg, hogy szerintük egy csizma mire való, ha nem arra, hogy közlekedj benne? Erre tuti visszaadják az árát, ha mégsem, akkor említsd meg, hogy nekik is egyszerűbb, ha nem a fogyasztóvédelmisekkel kell megoldanod a problémát. Abból ugyanis tuti egy jó kis vizsgálat lesz, és elég sokba kerülne a Deichmannak, teljesen használhatatlan cipőik vannak. De ezt nem kell így kifejtened, ők is tudják :)

Nagyon gáz ez az egész. Mert ha karácsony óta folyamatosan hordtad volna azt a csizmát, akkor sem szabadna még tönkremennie!!

2011. febr. 27. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már hogyne cserélnék vissza...
2011. febr. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!