A Deichmannban tényleg simán visszacserélnék ezt a csizmát (részletek a leírásban)?
Ha megvan a blokk és a vásárlás 6 hónapon belül történt akkor simán csere.
De blokk nélkül, vagy 6 hónapon túl esélytelen.
Szerintem az, hogy egy hétköznapra tervezett csizmát egész nap hordasz, bőven belefér a rendeltetésszerű használatba. A szalagavató próbák is. Egy cipőnek nem szabad ennyitől tönkremennie.
Amikor balettoztam, majdnem minden nap próbáltunk, elég keményen használtam a cipőt. De még így is bírt 3-4 hónapot, pedig egy sima bőrtalpú vászoncipőről van szó!
Vidd vissza, és ha nem akarják visszaadni az árát, akkor érdeklődd meg, hogy szerintük egy csizma mire való, ha nem arra, hogy közlekedj benne? Erre tuti visszaadják az árát, ha mégsem, akkor említsd meg, hogy nekik is egyszerűbb, ha nem a fogyasztóvédelmisekkel kell megoldanod a problémát. Abból ugyanis tuti egy jó kis vizsgálat lesz, és elég sokba kerülne a Deichmannak, teljesen használhatatlan cipőik vannak. De ezt nem kell így kifejtened, ők is tudják :)
Nagyon gáz ez az egész. Mert ha karácsony óta folyamatosan hordtad volna azt a csizmát, akkor sem szabadna még tönkremennie!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!