Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tavaszi cipő divat 2011?

Tavaszi cipő divat 2011?

Figyelt kérdés
Linkelnétek pár képet milyen cipőt szereztek be tavaszra.
2011. febr. 27. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát most nagy divat lesz(legalábbis külföldön) a lapos, maszkulin cipő. Ilyenekre gondolok:

[link]

[link]

[link]

én már vettem is egyet a plázában:) Mondjuk az más kérdés, hogy a magyar utcai divatban mennyire fog megjelenni, hiszen nálunk nem túl nyitottak az amberek:/

Majd még a Humanicból is szeretnék egyet venni, hisz modt tavasszal ők is tele lesznek az ilyesmi cipőkkel: [link]

Magassarkúk terén fazonilag nem nagyon van változás, a platform még mindig menő:), de előtérbe kerülnek a telitalpú, nagyon magas szandálok, mint pl a D&G tavaszi-nyári kollekciójában: [link] A tavaszi lábbelik közt az uralkodó szín vagy a bézs, ún Nude szín lesz.... [link]

...vagy pedig a minél színesebb, annál jobb kategória.(mint az előzőleg belinkelt D&G kollekció)

Ez a kettő fog legjobban érvényesülni, ja meg persze az örök fekete.

2011. febr. 27. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
hát ez rettenetes O_o már ne is haragudj egyik rosszabb mint a másik azzal a kéményseprős cipővel az élen :O hát az egy szartaposó... tuti nem fogom követni a divatot
2011. febr. 27. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon undorító az a lapos maszkulin cipő!!!!
2011. márc. 15. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek a maszkulin cipellők :)
2011. márc. 20. 13:33
 5/5 anonim válasza:
A maszkulin cipő iszonyatosan édes egy bő nadrággal, fehér inggel, kalappal..Én a Vagabondban néztem,azt hiszem a hétvégén be is költöztetem a gardróbomba :))
2011. márc. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!