Szerintetek ezek közül melyik illene ballagási cipőnek? Idén ballagok és nem tudok dönteni hogy milyen formájú magassarkút vegyek fel! Ti mekkora magassarkút adnátok a lányotokra ballagáskor vagy milyen fajtát?
2011. febr. 26. 17:13
11/14 anonim válasza:
1., 2., 3. nagyon jó, csinosak és elegánsak is szerintem, jók ballagásra.
Olyan sarkút ne vegyél, mint amilyen a 4.-nek van, mert nagyon fog fájni benne a lábad.
5.-kel az a probléma, hogy lila. Valami semleges színű legyen, legjobb a fekete, esetleg fehér, barna, vagy szürke.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. febr. 28. 15:24
13/14 anonim válasza:
Az első nagyon tetszik, de nem ballagásra. A második ünneplőscipő, ha ezt megveszed, csomó sulis ünnepre fel tudod még venni, nekem tetszik. A harmadikról az a véleményem, mint a másodikról. A negyedik nekem nagyon nem tetszik :S Az utolsó pedig ha lila a ruhád, akkor nagyon jó, egyedi.
14/14 anonim válasza:
Szerintem a második és negyedik ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!