Mi a véleményetek? Én kiakadtam. : o (link)
Emberek. Mielőtt elkezdenénk bántani azt, ami rajta van, gondoljunk már bele, hogy az nem tőle származik. Köze nincs hozzá. Egy őrült divattervező adott neki egy kis pénzt, hogy reklámozza, mert ő elsősorban a hangjával vált ismertté. Ezután jött maga a karakter.
Gondoljunk bele például a magyar "hírességek" között szereplő Zimány Lindára. Ő maga nyilatkozta, hogy nem azért vannak márkás cuccai, mert iszonyatjól keres, hanem mert ő egy ilyen univerzális modell.. Ha mindenhol reklámozza és viseli az adott ruhákat, akkor jár érte a "vállveregetés".
Másrészről pedig ha gusztustalannak tartjátok a kinézetét, hallgassatok meg egy Katy Perry vagy egy Rihanna élő koncertet és megértitek, hogy miért ilyen sikeres Lady Gaga. Valóban vannak kivetnivalók a fanyar stílusában, de egy többórás végigugrált koncert alatt olyan tisztán és gyönyörűen énekel, mint ahogy senki más ebben a szakmában. Én speciel ezért nézek fel rá. Nem a stílusáért.
A lényeg tényleg az, hogy ha egyszer valakit lenéztek, ne magával az emberrel tegyétek ezt, mert attól, hogy az ilyen meg olyan háttéremberei tanácsára ezt a külsőt mutatja, attól még azt, hogy ilyen csodálatos énekhangot produkáljon, senki sem kérte tőle. S ez nem is botránkoztat meg senkit.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:31
én nem magára a nőre írtam hogy gusztustalan, hanem ruháira...pl amikor húscafatokban volt, és hasonlók...a zenéjével nincs baj, sőt egy-két számát hallgatni is szoktam, mert valóban jók, a legelső zenéje a Just Dance a legjobb...abban még normálisan is nézett ki
tudom jól hogy ezt a különcködést csak pénzért és hírnévért csinálja, amint le is írtam
elnézést az off-ért csak szerettem volna tisztázni, hogy nem Lady Gaga az gusztustalan hanem ahogy néha öltözik
Az a cipő :O
Hogy lehet abban menni??Nem hiszem el hogy nem esik pofára :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!