Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek? Én kiakadta...

Mi a véleményetek? Én kiakadtam. : o (link)

Figyelt kérdés

Jó tetszik a stílusa..egyedi.bla.bla..szöveg..de ez..:OOO

[link]

2011. febr. 26. 12:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
szerintem gusztustalan, de ezzel a különc öltözködéssel éri el hogy mindig rajta csámcsogjanak az újságok, szóval valamit azért jól csinál, de én biztos nem vennék fel ilyen ruhákat,cipőket
2011. febr. 26. 12:07
 2/19 szamóca. ***** válasza:
86%
reklámfogás. midnenki felfigyel rá. látod, msot is róla beszélünk, és nem a zenéje miatt :) jól csinálja.
2011. febr. 26. 12:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nála már nem lepődök meg semmin...
2011. febr. 26. 12:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Fhú az a a cipő ... jesszusom,jól látom csak egy harisnya van rajta?!
2011. febr. 26. 12:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
legalább bugyit felvett, de miért feketét?? ez az egész nő undorító ezzel a "hülyestílusomvanmindenkifigyeljenrám" kinézetével.
2011. febr. 26. 13:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
gusztustalan. Mért nem combfix? :D Érdekes egy nő. Nem tudom hova tenni.
2011. febr. 26. 13:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Emberek. Mielőtt elkezdenénk bántani azt, ami rajta van, gondoljunk már bele, hogy az nem tőle származik. Köze nincs hozzá. Egy őrült divattervező adott neki egy kis pénzt, hogy reklámozza, mert ő elsősorban a hangjával vált ismertté. Ezután jött maga a karakter.

Gondoljunk bele például a magyar "hírességek" között szereplő Zimány Lindára. Ő maga nyilatkozta, hogy nem azért vannak márkás cuccai, mert iszonyatjól keres, hanem mert ő egy ilyen univerzális modell.. Ha mindenhol reklámozza és viseli az adott ruhákat, akkor jár érte a "vállveregetés".

Másrészről pedig ha gusztustalannak tartjátok a kinézetét, hallgassatok meg egy Katy Perry vagy egy Rihanna élő koncertet és megértitek, hogy miért ilyen sikeres Lady Gaga. Valóban vannak kivetnivalók a fanyar stílusában, de egy többórás végigugrált koncert alatt olyan tisztán és gyönyörűen énekel, mint ahogy senki más ebben a szakmában. Én speciel ezért nézek fel rá. Nem a stílusáért.

A lényeg tényleg az, hogy ha egyszer valakit lenéztek, ne magával az emberrel tegyétek ezt, mert attól, hogy az ilyen meg olyan háttéremberei tanácsára ezt a külsőt mutatja, attól még azt, hogy ilyen csodálatos énekhangot produkáljon, senki sem kérte tőle. S ez nem is botránkoztat meg senkit.

2011. febr. 26. 13:31
 8/19 anonim ***** válasza:
Sőt! ennél sokkal undorítóbb megjelenései is voltak már. ;)
2011. febr. 26. 13:32
 9/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:31

én nem magára a nőre írtam hogy gusztustalan, hanem ruháira...pl amikor húscafatokban volt, és hasonlók...a zenéjével nincs baj, sőt egy-két számát hallgatni is szoktam, mert valóban jók, a legelső zenéje a Just Dance a legjobb...abban még normálisan is nézett ki

tudom jól hogy ezt a különcködést csak pénzért és hírnévért csinálja, amint le is írtam

elnézést az off-ért csak szerettem volna tisztázni, hogy nem Lady Gaga az gusztustalan hanem ahogy néha öltözik

2011. febr. 26. 13:58
 10/19 •ß• ***** válasza:

Az a cipő :O

Hogy lehet abban menni??Nem hiszem el hogy nem esik pofára :O

2011. febr. 26. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!