Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mindenhol ilyen szabású...

Mindenhol ilyen szabású kabátot keresek! Szerinted hol találnék rá?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. febr. 24. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:

pl a vaterán, aminek a képét belinkelted?

Nekem pl volt ilyen szabású kabátom, de azt 3 éve vetem a c&a-ban. Ahogy azt az üzletet ismerem még mindig árulják...

De mivel ez most trendi és úgyis mindenki más is ilyet akar majd, ezért minden üzlet tavaszi kollekciójában ott virít majd. Szóval nézz körül.

Most jut eszembe, hogy egy barátnőm 1 éve pl a zarában vett egy ilyet, fehérben...

2011. febr. 24. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen szabásút de egysoros gombolásút vettem tavaly ősszel a Tescoban leárazva (nem vitték mert lila színű volt).
2011. febr. 24. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a Shiva-ban (kínai) vettem hasonlót 2 ezer forintért, ami ugyanúgy alul bővebb volt a szabása miatt. De az enyémnek az ujja meg a gallérja is szépen meg volt varrva olyan 'másra'.
2011. febr. 24. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:

ballon kabátnak hívják.

itt van pár link:

New Yorker,Springfield,Promod,Benetton-ban néz körül utánuk.

[link]

[link]

[link]

[link]

remélem segítettem! :)

2011. febr. 25. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a kérdező tisztában van az elnevezéssel, és a speciálisra szabásra célzott, hogy alul ennyire bő, 'nagy szoknyás'.
2011. febr. 25. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Kedves 3. kérdező! Ez a kínai bolt hol található? Budapesten?
2011. febr. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!