Ebben mehetek farsangi buliba? (gimiben lesz. )
Egy ilyen nadrág:
egy ilyesmi cipő, csak kisebb a sarka(10 cm.)és az oldalán kövek vannak:
és egy ilyen szabású felső, csak rövid ujjú, és felül rózsaszín, és más a minta:
14/L
Majdnem ilyen az én party szerelésem is, csak a nacim rövid, és alatta egy cicanadrágot hordok. Mehetsz ebben, ha gondolod, de én egy farsangi bulinak megadnám a módját. Most például szupermennek öltöztem, és a barátomtól kaptam kölcsön az alsógatyót, amit természetesen kívülre vettem fel. Mondjuk ez egyetemi buli volt, szóval kicsit másabb a színvonal. Döntsd el te, de ha még nem buliztál, készülj fel arra, a végére nagyon fog sajogni a lábad abban a cipőben.
22/L
köszönöm. :))
ide hála nem kell beöltözni,azért megyek ilyen szerkóban. :)
amúgy jól bírom a magassarkút, voltam már párszor discoban, és egész jól bírta a lábam. :)
persze elmehetsz, nekem mindegy mit csinálsz....de olyan leszel mint egy ribanc
szerintem a felsőt cseréld le
14 évesen 10 centis sarok???? Omg, ehhez mondjuk nem sok mindent tudok hozzáfűzni.
A felsőt cseréld le, nagyon csúnya tényleg, más mintával is az lenne, rózsaszínben meg főleg. 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!