Mi a véleményetek a leopárdmintás sálról? Ebben az összeállításban? (kép)
2011. febr. 24. 17:52
4/10 anonim válasza:
teljesen rendben van,szép:)
nem szeretem az állatmintát, felsőben, nadrágban, táskában. De sálam nekem is van párducmintás.
22L
5/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Főleg, hogy ilyen egyszerű ruhadarabokkal kombinálod. :)
6/10 anonim válasza:
szerintem is jó :) vállalható.
Nekem is van ilyesmim.:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, nekem is ugyanilyen sálam van :)
8/10 anonim válasza:
csini nagyon, a csizma főleg jó hozzá ;)
9/10 anonim válasza:
Engem valamiért sose vonzott ez az állatminta. Egy ilyen darabom sincs, de nem is lesz. Ha így kombinálod a ruháidat, ahogyan a képen van, az jól fog kinézni. :)
15/L
10/10 anonim válasza:
Tökre jól néz ki :D bár én nem venném fel a sálat mert minden állatmintás cuccal ugy vagyok állatvédő révén, hogy egy csóri akinek bundára nincs pénze de utánozni akarja. de ez csak az én véleményem és ez tök jólnéz ki attól függetlenül és ezzel most nem téged akartalak leszólni ha ilyet veszel de azokbol az emberekből már elegem van aki csak leopárd mintásat hord.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!