Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megsérült a lábam, csak...

Megsérült a lábam, csak csoszogva tudok járni, milyen cipő bírja az ilyen strapát?

Figyelt kérdés
Sajnos elcsúsztam a hétvégén, és szétment a térdem, nehezem esik emelni a lábam. Szóval most egy darabig eléggé csoszogós lesz a közlekedésem... milyen cipőt érdemes ilyenkor (fel)venni? Annyiban biztos vagyok, hogy a magassarkúimat most egy darabig pihentetem:D Ha tudtok olyan konkrét cipőt, ami kifejezetten bírja az ilyen használatot, akkor mondjátok, szívesen megveszem, csak ne legyen valami nagyon öreges stílus, 24 éves vagyok:)
2011. febr. 21. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:

hát igazából a strandpapucs ami ilyenkor jó,de kötve hiszem hogy ilyen időben utcára mennél vele....:D

Igazából a csoszogást a szintetikus talpú cipő bírja mint az ilyen: [link]

Nekem is hasonló van,csoszogni nem csoszogok benne de 2 éve bírja a tánctól kezdve a futásig a hétköznapi sétákon át mindent:)

Szóval ezek a szintetikus talpú cipők nagyon jók,és a legjobbakat az adidas gyártja!

Remélem tudtam segíteni:)

2011. febr. 21. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor egy kényelmes edzőcipő a legjobb választás.
2011. febr. 21. 11:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam edzőcipőre, de az nem baj, hogy azoknak jól tapad a talpuk?
2011. febr. 21. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsi korom óta húzom a jobb lábamat. Nekem eddig a tornacsukák bírták legjobban, és a balerina cipők a legkevésbé. Eddig mindegyik tornacsukám egyben marad, a balett cipőknek meg kilyukadt a talpa. Legalábbis a 3/2-nek. Az egyik meglepő módon jól bírja.

A csizmák is jók, legalábbis eddig egy sem ment annyira tönkre.

2011. febr. 21. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!