Anikó8375 kérdése:
Csőszárú csípő farmerhez milyen cipő illik?
Figyelt kérdés
linkeljetek cipőket légyszi mert nem tudom milyet vegyek2011. febr. 20. 15:57
1/7 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy.
mert akár egy csizma magassarku egy lapos talpu, egy sima magassarku, egy converse, akár egy deszkás csipőt is fel lehet hozzá venni
attól függ milyen a stílusod
2/7 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok és inkább ingblúzt tunikát és testhez álló felsőket hordok de a magassszárú csizmát magassarkút nem szeretem
2011. febr. 20. 16:26
3/7 anonim válasza:
csizma, bokacsizma, magassarkú, ballerina, ha nőiesebb a stílusod
4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ
2011. febr. 20. 16:37
5/7 anonim válasza:
csőszárú csípő farmerhez szinte minden cipő illik. attól függ milyen a stílusod. ugyanúgy felveheted egy sportcipővel vagy magassarkúval. mindkettővel jól mutat.
(csizma,balerina,tornacipő,sportcipő,magassarkú)
6/7 anonim válasza:
Ha nem szereted a magassarkút, akkor vehetsz fel hozzá telitalpú szadált, cipőt, törpesarkút vagy balerinát.
Szabadidős programokhoz Converse-t.
25L
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!