Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek goth stílusú?...

Hogyan legyek goth stílusú? Mind öltözködésben, mind sminkben, hajviseletben?

Figyelt kérdés

Tudnátok pár tippet adni,akár honlapokat is,ahonnan meríthetek? Nem akarok nagyon extravagáns lenni,suliba, illetve utcán is hordható összeállításokat keresek. Köszönöm!

21/L

2011. febr. 19. 14:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én meg nem értem a vitátokat, mert tulajdonképpen mindkettőtöknek igaza van, csak nem vagytok hajlandóak egymás igazát elfogadni :D
2011. febr. 28. 09:08
 22/26 anonim ***** válasza:

Én csk annyit szólnék hozzá hogy ez a hozzállás hogy "én most ez akarok lenni, hogy csináljam?" gyerekes.

Valakinek vagy van egy stíluisa, vagy nincs. Ha erőlteted, hülyének fognak nézni.

2011. febr. 28. 14:26
 23/26 anonim válasza:

hat nagyon segitetek ennek a csoro csajnak,ha goth akar lenni....akkor legyen goth!!!inkabb segitsetek ne kritizaljatok

szerintem ezen az oldalon talasz olyan ruhakat,amik tetszeni fognak

[link]

[link]

2011. aug. 27. 15:39
 24/26 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. aug. 29. 09:55
 25/26 anonim válasza:
attól függ mien stílusú gót akarsz lenni ezek közül lehet válogatni : deathrock,punk,viktoriánus,reneszánsz,középkori
2012. júl. 24. 13:21
 26/26 anonim válasza:

én most segítek egy kicsit neked a goth lehet hogy életérzés de attólmég öltözköthet úgyy én az vagyok nem arról szól hogy depis vagyok meg stb hanem arról hogy nem olvads bele a

tomegbe a goth arrólm szól hogy másvagy mint a többi szóval pont a ruhától függ

2012. aug. 8. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!