Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Punk/Rocker lányok! Mondott...

Punk/Rocker lányok! Mondott nektek már valaki ilyet? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés
"ha nem ez lenne a stílusod, tök szép/jó csaj lenne belőled"
2011. febr. 19. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nyugtatgassátok magatokat meg kenegessétek a kis lelkecskéteket, hogy mekkora egyéniségek vagytok, és mennyire MÉLYEK. De elmondom, hogy a szubkultúra is csak egy "kultúra". Olyan, mint a mainstream kultúra, csak kisebb. Semmivel sem jobb, vagy rosszabb. Ugyanúgy vannak benne sekélyes emberek és normálisak. Viszont aki nekiáll picsogni ilyeneken, az biztos, hogy az előbbi. Sok sikert az élethez :)
2011. febr. 19. 19:28
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

A félig goth félig metálos vagyok...

14:26-os nagyon begyöpösödött idióta lehetsz, már ne is haragudj. Ha a "fűzős goth lány" szépen elmagyarázta a dolgokat, és te csak hajtogatod a baromságaidat, akkor az azt jelenti, hogy fel sem fogtad a lényegét, de nem baj...

Önbizalomhiányos/sekélyes... Nem azért, de te láttál már olyan IGAZI rocker/goth/punk lányt, aki önbizalomhiányban szenved? Csak mert én még nem. Nekem is kicsit sok az önbizalmam, ráadásul és nem a csöndben üldögélő, hanem a nagypofájú csoporthoz tartozom, aki kiáll az igazáért, és nem hunyászkodik meg!

Kislányok... Vágom... Szóval, akinek van normális stílusa, más az értékrendje, az agya nem csak a facebookra, a divatos ruhákra, cipőkre, táskákra terjed ki, nem k*rvának öltözik, és nőnemű, az kislány. A logikáddal élve, akkor aki ugyanez, csak hímneműben, az kisfiú... Na ja... Nagy Feró is annyira kisfiú a maga 60 évével. Lemmy Kilmister is az, de főleg Ozzy...

Majd rájön, ha nő akar lenni... Nálad a "nő" fogalma valószínűleg annyira terjed ki, hogy legyen rajta minél rövidebb miniszoknya, köldökéig kivágott blúz, tűsarkúval, hogy miután meglátod, erős késztetést érezz, hogy elvonulj az egyik mosdóba "elintézni magadat". Azok a pasik akik ilyeneket mondanak, hogy "majd rájön, ha nő akar lenni", azok abba a férficsoportba tartoznak, akiket csak egy hajszál választ el az állatoktól, mert csak a párzási ösztön után mennek, elvégre az agyukat életük során valami megette.

Te tipikusan olyan idióta vagy, mint az én exem volt. Gyuszi, te vagy az? xD

Ja, egyébként 21 éves vagyok, köszönöm az életem jó, külsőleg a munkahelyemen is úgy nézek ki, ahogy, mégis bármiben lefogadnám, hogy többet keresek, mint amennyit te valaha is fogsz...

Sok sikert az élethez! :)

2011. febr. 20. 08:26
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

nagyjából az összesre igaz... épelméjű férfi nem vonzódik egy feketébe burkolózott depressziós kinézetű nőhöz/lányhoz... ráadásul csak a hovatartozás hiányérzete miatt lesznek úgyis ilyenek

(nem csak a lányok)

2011. febr. 26. 05:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: 02-19 14:26

szerinted mi a nöies? koptatott hányadék gatyák, nyomtatott flitteres fölsök? mindenki sportcipö.tucat cuccok? z se tul nöies inkább gusztustalan. a régi idök ruhái szépe voltak és NÖIESEK.de ezek.. ha rockereket megprobáljuk másik szem szögböl nézni még ök is izlésesebbek a pláza cicáknál. gusztustalanok azok a ruhák annál már bármi jobb .megyek és egy sarkon 10 böl min 5 nek van olyan cipöje, kabátja v akármilye

2011. ápr. 2. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondták már. De nem sorolom magam egyik szubkultúrához sem, leginkább talán a punkhoz állok közel. Sokféle stílust összehordok, vannak, akik ezt cukinak gondolják, vannak, akik rondának, de van, akinek tök semleges. Mindenki döntse el maga. Ha egy srácnak így nem tetszek, akkor sajnálom, előbb magamat akarom megtalálni és utána a páromat.

15L

2011. nov. 21. 18:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó mondat elég korrekt :D

Amúgy nem tudom nézitek-e ezt még... nem tudom hogy mondhat ilyet valaki igazából..Velem csak fordítva volt ilyen..:D

Amikor szines hajam volt meg televoltam szögelve akkor mindíg mondták hogy de jó csaj vagy, mostanábabn már annyira nem nézek ki durván, mert sokat kellett azért vele foglalkozni... eskü sokkal igényesebbek az ilyen fajta csajok szerintem mint a pi.csák..

No tehát visszatérve ez előzőhöz mostanában már nem tetszek annyi embernek mint akkor mikor úgy is néztem ki, hiába maradtam belül ugyanaz... :D

De ezzel azért lennének fenntartásaim, az önbizalom kérdéssel..én is persze elég nagyszájú vagyok,lehet hogy túl sokszor is, mert néha olyan emberekért is kiállok akitvel nem is vagyunk jóban különösebben, viszont ez nem jelenti azt hogy szépnek meg jónak érzem magam, attól függetlenül szerintem undorító vagyok. Persze nem az ahogyan ölzözködök, viselkedek, mert még mindíg így vagyok a legjobb, de nem hiszem azt hogy nem lehetnék szebb vagy jobb, vagy legalábbis szimpatikusabb ember, mert ugyan ahhoz értek hogyan kell ellenségeket szerezni, de hogy barátokat hogyan kell ahhoz sajnos nem..:)

2011. dec. 1. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Felnyírt hajú, tetovált, fültágítós-piercinges punk vagyok. Lány létemre acélbetétes bakancsban mászkálok az esetek 80%-ban.. :D Szóval nem éppen nőies az öltözködésem. Előző válaszolóknak szeretném a figyelmébe ajánlani a következő kis történetet:

Egy évig voltam kollégista. Elég sokan voltunk, legalább tizenöten elsősök. Ebből nagyjából hárman voltunk amolyan punkok/rockerek. Elég jól összecsiszolódtunk, együtt lógtunk, ami kell. Mindhárman másik szoba "lakóiként" tengettük életünket, és fél év után valahogy előjött a téma, hogy nem igazán érezzük jól magunkat külön. Miért? Mert mind a hárman azt tapasztaltuk, hogy a négy-négy szobatársunk diszkós igénytelen suttyó, aki nem hogy nem mossa meg a fogát egy nap 1× minimum, néha még fürdeni sem hajlandó pár napig..

Ebből azt szeretném csak kihozni, hogy nem ugyanaz a szakadtság meg az igénytelenség, és előítéletek helyett ismerjétek meg a dolgokat/embereket..

2012. febr. 9. 22:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát rám még nem de van pár ismerősöm akik a rocker pasikat leszólják hogy tetkók/hosszú haj nélkül még jól is néznének ki vagy hogy ha normálisan öltözködnének jól néznének ki. De nekem még nem mondtak ilyet :)
2012. júl. 24. 16:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Mondták, és igazuk is volt, mert az vagyok. (mondjuk ezt csak fiúk mondták)
2012. okt. 28. 16:17
 20/20 anonim ***** válasza:
"ép elméjű ember nem vonzódik feketébe öltöző --depressziós-- lányhoz" ??? hát ez mi? ez is mutatja mennyire szűk látókörűek egyes emberek.
2012. nov. 15. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!