Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szövegkiemelő kijön a ruhából?

Szövegkiemelő kijön a ruhából?

Figyelt kérdés
Tudom, most mindenki azt hiszi, hogy bénaságból véletlen összeszövegkiemelőztem a ruhám, de nem:D Szóval egy otárs elkezdte csapkodni, és ha sokat rázzuk, akkor pöttyöket csap, mint egy vízfestékes ecset, hát kitaláltunk hgy csinálunk ilyen pólót. Ha egy sima fehér pamutpólót összecsapkodunk vele, kijön belőle, vagy benne marad? Bár gondolom ha direkt kenjük össze ki fog jönni, ha meg véletlen, akkor egy világért sem jönne ki belőle.. Szerintetek? Amúgy bocs a rossz kategóriáért:/
2011. febr. 18. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én amikor bénaságból összekiemelőztem, mindig kijött...:D
2011. febr. 18. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk hagyjuk jól beleszáradni, és csak kíméletesen mossuk, mondjuk langyos víz, kézzel?
2011. febr. 18. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor is kijön. ez nem olyan tartós pólófesték
2011. febr. 18. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok. Esetleg a hajszínezőt ajánlom, az nekem az istenért se akart kijönni a dzsekimből..::D
2011. febr. 18. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Alkoholossal próbáld...vagy valami ruhafestékkel...
2011. febr. 19. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:
De azért nem szeretnénk plusz öt ruhafestéket venni, hogy egyszer összecsapkodjuk.. Sőt nem is biztos, hogy csapódna így.:S Mindegy, egyszer megcsináljuk, majd lefényképezkedünk benne azt annyi:D Köszi a tanácsokat:)
2011. febr. 19. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!