Mi a vélelményetek erről a cipőről? Mivel venned fel leginkább? kort nemet légyszi! 25L
első vagyok
ilyen szaladgálásra meg nem túl kényelmes első ránézésre, mindenképp olyat vegyél, aminek van egy cm sarka, különben nagyon fájni fog a hátad egy idő után.pl ilyesmire gondolok, nem túl szép, dehát nem divatbemutatóra mész :)
vagy pl ez, ez még szép is szerintem:
persze azért egy nike nem ennyi, de sokkal kényelmesebb és tartósabb, amit linkeltél nem igazán megfelelő kialakítású, inkább divatcipő, de fájni fog a lábad benne.
15:18
Ne haragudj de szerintem az összes cipő/szandál ízléstelen és ocsmány...fel nem venném egyiket se,a másik meg hogy rohangászáshoz egyik sem valami jó ötlet..
Amit a kérdező linkelt szerintem tökéletes rohangáláshoz,egy sztreccs farmerral (ami nem baj ha koszos lesz stb.) szerintem tök jó.
nem tudom, nem mondanám kényelmetlennek, de amit talán az a válaszoló linkelt, aki legelőször linkelt (a rebok cipő, és a rózsaszín nike) az már sokkal kényelmesebbek, és szerintem szebb is, nőiesebb :) (vagyis a rózsaszín)
azok a félcipők, meg balerinák őszintén nem jók, nekem is volt vagy 4-5 nyáron, de a legtöbb elkopott, illetve hogy igen sokat sétáltam (napjában 10 km kb) a meleg miatt is kiszívta a lábam, és hólyagos lett. egy cérnazoknival megfelelő higiéniával még melegebb napokon is jobb a sportcipő rohangászáshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!