Hol tudnék rock/emo/goth féle felsőket, pulcsikat venni?
Figyelt kérdés
Az ilyen darkshop féle iszonyatdrága helyek kizárva. hol máshol találok ilyen ruhákat?2011. febr. 17. 23:22
21/24 anonim válasza:
Most a gruftik nem igazán értem, hogy jöttek ide. Ők azért egy elég extrém ágazat, sokszor külön is kezelik a goth-tól.
22/24 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:24
Úgy jöttek ide, hogy régen nem voltak gothok, hanem gruftik. Ezt manapság divat gothnak nevezni. Mondom, művelődj és utána okoskodj. Egyébként ha van olyan ismerősöd, aki abban a korszakban volt tinédzser, minden bizonnyal szívesen felvilágosít.
23/24 anonim válasza:
Akkor legyél szíves erről felvilágosítani az összes honlapot, ami a goth szubkultúrával foglalkozik, ugyanis ők nem így gondolják... előre is köszi!
24/24 Hera Way válasza:
Még jóval koràbbi vàlaszolónak: a rock és az emo nincs kizárva, nem ütik egymást. Magam is tudom, mert én elég érzelmes személy vagyok (az emo jelentése) és még is szeretem a rockot, s vannak rajtam ilyen kiegészítők, hogy pentagram medál, piramis szegecses csuklószorítő, piramis szegecses öv és bakancs. Mival a rock egy stílus, az emo egy életérzés, így lehet az ember egyszerre mindkettő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!