Melyik magassarkú illik leginkább egy rocker lányhoz?
Én metálos vagyok, mégis szívesen hordok magassarkút :) Persze feketét, fűzőset, szegecseset, vadat, de magassarkút :)
Amúgy nekem legjobban az első tetszik! A többi is jó, de kicsit kerekebb orral még jobb lenne az utolsó, a 3-as meg nekem túl lakk. 22/N
Rocker vagyok, és hordok magassarkút :D
De kérlek, a harmadikat ne, az nagyon ízléstelen ! Szerintem az elsú a legjobb a 4 közül.
az első iszonyat drága, de nekem az tetszik a legjobban, bár a 2. is tetszik igen csak. a többi nem :)
amúgy ha tudnának olvasni a válaszadók kommenteket, akkor már választ kaptak volna azelőtt arra a kérdésre, amit a válasz után tettek fel. de hogy ki legyenek elégítve:
Szerintem a 2. a legszebb, én is felvenném.
Ha nőiesebben vagy felöltözve (azt is lehet rockerként), akkor azt simán felveheted.
Ha lazábban, akkor inkább sima bakancs, a 3. tényleg nagyon csúnya, és a 4. sem valami ízléses.
Az első tetszik, de ahhoz nagyon nem mindegy, milyen ruhákat válogatsz össze, eléggé extrém:-)
a második nagyon szép. :)
de amúgy inkább a harmadik "illene" egy rocker lányhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!