Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik magassarkú illik...

Melyik magassarkú illik leginkább egy rocker lányhoz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 17. 20:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A harmadik nagyon ronda. A negyediknek olyan fura az orra..:D Az első nagyon beteg, nagyon tetszik. A második is jó. :)
2011. febr. 17. 21:05
 12/24 anonim ***** válasza:
szerintem mindegyik, de leginkább az első :)
2011. febr. 17. 21:08
 13/24 anonim ***** válasza:
A "rocker" nem feltétlen jelenti azt hogy bakancs- bő gatya-zenekaros bő póló... Rengeteg lány"rocker" ismerősöm(magamat beleértve) magassarkút hord. És a kérdésre válaszolva mind nagyon jó, de saját ízlésedtől függ. Nekem az első nagyon bejön:D
2011. febr. 17. 22:25
 14/24 anonim ***** válasza:

Én metálos vagyok, mégis szívesen hordok magassarkút :) Persze feketét, fűzőset, szegecseset, vadat, de magassarkút :)

Amúgy nekem legjobban az első tetszik! A többi is jó, de kicsit kerekebb orral még jobb lenne az utolsó, a 3-as meg nekem túl lakk. 22/N

2011. febr. 17. 22:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Rocker vagyok, és hordok magassarkút :D

De kérlek, a harmadikat ne, az nagyon ízléstelen ! Szerintem az elsú a legjobb a 4 közül.

2011. febr. 18. 10:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire rocker. ha pink féle rocker (nem a teljesen fekete) akkor az első nagyon szuper választás. nekem a 2. tetszik legjobban mert kicsit szegecses is de nem csak rockernek való a 3. szerintem gáz..ha bakancs akkor legyen már sarok nélküli és a 4. valami förtelmes
2011. febr. 18. 14:40
 17/24 anonim ***** válasza:

az első iszonyat drága, de nekem az tetszik a legjobban, bár a 2. is tetszik igen csak. a többi nem :)

amúgy ha tudnának olvasni a válaszadók kommenteket, akkor már választ kaptak volna azelőtt arra a kérdésre, amit a válasz után tettek fel. de hogy ki legyenek elégítve:

[link]

2011. febr. 18. 18:27
 18/24 anonim ***** válasza:
2. és 3.
2011. febr. 20. 17:37
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2. a legszebb, én is felvenném.

Ha nőiesebben vagy felöltözve (azt is lehet rockerként), akkor azt simán felveheted.

Ha lazábban, akkor inkább sima bakancs, a 3. tényleg nagyon csúnya, és a 4. sem valami ízléses.

Az első tetszik, de ahhoz nagyon nem mindegy, milyen ruhákat válogatsz össze, eléggé extrém:-)

2011. febr. 20. 17:45
 20/24 anonim válasza:

a második nagyon szép. :)

de amúgy inkább a harmadik "illene" egy rocker lányhoz.

2011. febr. 20. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!