Ez így még a nőies kategóriába tartozik?
Figyelt kérdés
Kócos (kicsit tupírozott) haj, zenekaros póló, fényes fekete cicanaci, szegecses balerinacipő, sok-sok karkötő és fekete smink.2011. febr. 17. 12:26
1/7 anonim válasza:
Kitalálom 15 éves vagy :D
Mutathat jól sztem, de hideg van ehhez!
2/7 A kérdező kommentje:
Öööö, 14. :D
De majdnem. ;)
Az nem baj hogy hideg van, úgyis csak a vonatig megyek (3 perc) és a vonattól a suliig (5 perc). :P
2011. febr. 17. 12:30
3/7 anonim válasza:
A sok karkötő inkább idióta, mint nőies, de a maradék okés. 14 évesnek tökéletesen elegendően nőies :)
4/7 anonim válasza:
Most Taylor Momsen jutott eszembe.
5/7 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy inkább melegebb időben hordd ezt az összeállítást,amivel amúgy nincs baj,egy 14 évesnek okés.Lehet, hogy csak a vonatig sétálsz ki, de egyrészt durván megfázhatsz benne (így is, ha késik a vonat akkor meg főleg),másrészt ez egy tavaszi/nyári szett, és elég idiótán néz ki télen.Nálunk most 3 fok van,ne mondd nekem, hogy nem fázol pólóban (azért remélem kabátot veszel...)és balerinacipőben meg cicanaciban, ami kb 80-100 den-es lehet...
6/7 anonim válasza:
csak a rövid póló cicanaci kombinációt neee :'(
7/7 A kérdező kommentje:
Combközépig ér a póló. :-)
2011. febr. 19. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!