Ez egy gyönyörűű tally weijl felső *. * megvennétek ennyiért? én sokallom. Használt
2011. febr. 16. 18:15
12/14 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszik, de szerintem sokba kerül, mert az ilyeneket kb. 990-1490-re szokták leárazni újonnan is.
14/14 anonim válasza:
3500 Ft körül van újonnan, a Tallyben, az ilyen egyszerű darabok kb. ennyibe kerülnek. Ennél extravagánsabbak kerülnek 4-5 ezerbe.
Hát leárazzák kb. 2000 Ft-ra, vagy 1790 Ft- ra (akörül láttam ehhez hasonlókat).
Ehhez hozzájön a postaköltség (400 Ft körül).
Ha nekem tetszene akkor megvenném, ha csak nincs Tally Weijl a közelemben ahova gyakran be tudnék nézni, hogy van e leárazva ilyesmi.
Amúgy ha azt nézem nem drága egyáltalán érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!