Lányok! Szokott lenni lábszagotok? Kort irjatok
Ezt még hányszor fogod ? :D
Amúgy nem.
16/l
Van egy cipőm, amiben szokott lenni, a többiben nem (pedig bakancsot hordok!)Minden nap fürdök (van, amikor egy nap kétszer is).
Egyébként cipő és zoknifüggő, én úgy vettem észre.
Próbáld ki azt, hogy mielőtt felveszed a zoknit, beszórod hintőporral a lábadat.
Nekem sem szokott lábszagom lenni, de ismerek olyat akivel még táborban voltam együtt és elég kellemetlen volt mellette lenni. Szerintem ez egyén függő, pont mint a pattanások mennyisége.
A lábszag akkor van, ha izzad a láb. Erre nagyon sok krémet (direkt izzadás elleni lábkrémet) lehet kapni.
Milyen cipőket hordassz? Tudom, nincs olyan ember akinek ne lett volna már kínai vagy műanyag cipője, de ezekbe sokkal hamarabb bele lehet izzadni. A bőrcipők nagyon jól szellőznek, de ha nem akarsz bőrcipőben járni (amt 100%osan megértek) akkor legalább jó minőségű műbőr vagy vászon cipőt vegyél.
A cipő azok közé a kevés dolgok közé tartozik, amik akkor is megérik az árukat, ha (nagyon)drágát, feltéve, ha jó minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!