Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szokott lenni lábszago...

Lányok! Szokott lenni lábszagotok? Kort irjatok

Figyelt kérdés
nekem szokott sajna 15 l
2011. febr. 16. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

nem

16L

2011. febr. 16. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
41%

Nem

24

2011. febr. 16. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
sőt fingani se szoktak, és brióst kakilnak
2011. febr. 16. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Nekem sem szokott lenni. 17/L
2011. febr. 16. 17:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, annyit helyesbítenék, hogy mondjuk ha nyáron egész nap 40 fokban egy tornacipőben lennék, akkor nyilván lenne lábszagom. De így, hogy este fürdök és hazaérek a suliból nem büdös a lábam. Nyilván nem rózsa illatú persze, de nincsen kellemetlen szaga sem.
2011. febr. 16. 17:16
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Ezt még hányszor fogod ? :D

Amúgy nem.

16/l

2011. febr. 16. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Mindennap tisztálkodom, cserélem mindennap a zoknimat, edzésre más zoknit veszek fel, mint ami napközben van rajtam. Nyáron nem hordok sportcipőt, tavasszal nem hordok csizmát. Ha neked ezek sem segítenek, fújd be a lábadat valamilyen spray-vel! 19/L
2011. febr. 16. 17:39
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem sajnos igen :S nemtudom miért van, pedig fürdök rendesen, és még lábsprayt is használok..de hát nem jó semmi :/
2011. febr. 16. 17:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egy cipőm, amiben szokott lenni, a többiben nem (pedig bakancsot hordok!)Minden nap fürdök (van, amikor egy nap kétszer is).

Egyébként cipő és zoknifüggő, én úgy vettem észre.

Próbáld ki azt, hogy mielőtt felveszed a zoknit, beszórod hintőporral a lábadat.

2011. febr. 16. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem sem szokott lábszagom lenni, de ismerek olyat akivel még táborban voltam együtt és elég kellemetlen volt mellette lenni. Szerintem ez egyén függő, pont mint a pattanások mennyisége.

A lábszag akkor van, ha izzad a láb. Erre nagyon sok krémet (direkt izzadás elleni lábkrémet) lehet kapni.

Milyen cipőket hordassz? Tudom, nincs olyan ember akinek ne lett volna már kínai vagy műanyag cipője, de ezekbe sokkal hamarabb bele lehet izzadni. A bőrcipők nagyon jól szellőznek, de ha nem akarsz bőrcipőben járni (amt 100%osan megértek) akkor legalább jó minőségű műbőr vagy vászon cipőt vegyél.

A cipő azok közé a kevés dolgok közé tartozik, amik akkor is megérik az árukat, ha (nagyon)drágát, feltéve, ha jó minőségűek.

2011. febr. 16. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!