Szegecses karkötőt hordok, törvénybe ütköző? (többi lent)
Figyelt kérdés
11 szegecs van rajta, a legnagyobb 2 cm, szúr rendesen. Ne olyan piramisosra gondoljatok, hanem a hosszú tüskékre. Én szeretem, de nem "törvénybe ütköző", nem piszkálhatnak érte rendőrök? Nem öltözködöm vadul, terepnadrág, koncertpólók, leginkább feketébe, meg a karkötő. Ezért megbüntethetnek, vagy vmi? Eljárás?2011. febr. 16. 17:00
1/9 anonim válasza:
Azt nem hiszem, h megbüntetnének, de az biztos, hogy előbb állítanak meg egy kis igazoltatásra mint másokat.
2/9 anonim válasza:
Senki nem fog téged megbüntetni. Amúgy ne viselj ilyesmiket. Pont arról szólnak, hogy köpsz az alkotmányra, széles a hátad és nem érdekel a rend. Te te itt parázol, hogy jajj mi lesz jaj törvény. Nem illenek ilyesmik hozzád. Egy barátomnak tudod milyene van? Csuklótól könyékig érő. ...
3/9 anonim válasza:
lemaradtam, miért piszkálnának érte a rendőrök?:O
4/9 A kérdező kommentje:
Én semmi rosszat nem tetem/teszek, nem lázadozok, csak tetszik, meg rockot hallgatok.
2011. febr. 16. 19:41
5/9 anonim válasza:
Persze hogy hordhatod. Bicskát is tarthatsz magadnál, vagy borotvapengét, vagy hóhérkötelet... Ameddig nem csinálsz balhét, addig semmi közük hozzá hogy mi van rajtad. Ha épp az a cél, egy elegáns selyemsállal is meg lehet folytani valakit.
Ha ba sztatnak, akkor amiatt teszik mert ilógsz a sorból, de nyugodtan megmondhatod nekik hogy menjenek a fenébe.
A koncert már más kérdés, szórakozóhelyről ki lehet tenni valakit ha veszélyes a tömegre a rajta lévő ruha. De a nyílt utcáról nem lehet kitiltani emiatt senkit.
6/9 anonim válasza:
Persze hogy hordhatsz, csak légyszi te ne legyél olyan tajparaszt bunkó, aki elmegy egy metálkoncertre ilyenekkel felszerelkezve és éppen csak részegségében hadonászik párat és máris baj van.
7/9 A kérdező kommentje:
Nyugi, koncerten nem hordom, piát is mértékkel iszom. És mondjuk a tömegközlekedés? Metró, busz? Ott pl a fal fele szoktam tartani, hogy ha netán hirtelen fékez, akkor se vágjam senkibe. Azért figyelek másokra is...
2011. febr. 16. 23:15
8/9 anonim válasza:
Olyan nyomi vagy.... Tedd le a fenébe. Ezt így nem lehet hordani, hogy közben félsz. Önmagad hazugságának öltözöl be. Vegyél fel inkább egy sárga kötött pulcsit és egy barna kord nadrágot egy edzőcipővel. Ez való neked nem a menő cuccok.
9/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez "menő" cucc? Nekem tetszik, csak balhét nem akarok.
2011. febr. 20. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!