Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temetés öltözék. Vélemény?

Temetés öltözék. Vélemény?

Figyelt kérdés

Páromnak a sógor nőjének az anyukája meghalt.Mivel nem vagyunk megházasodva még ezért nem közeli hozzámtartózó,így azt olvastam sok helyen hogy nem kötelező a teljesen fekete öltözék.

Nekem a kabátom fehér ezért abba mennék.

Fekete csizma,fekete szoknya,fekete harisnya de a kabát fehér...nincs másik kabátom,nem tudok most venni,de kölcsön kérni sem tudok senkitől.

Mi a véleményetek?Gáz a fehér kabát?

2011. febr. 15. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer egyeik tanárom temetésén voltam.

Én is azt gondoltam, hogy mivel nem közeli hozzátartozó nem kell feketében menni.

De aztán ott szinte mindenki feketében volt (a többi diák is)

Szóval, ha mégis be tudnál szerezni egy fekete kabátot, akkor szerintem menj abba, de nem lesz gáz az se, ha fehérbe mész.

2011. febr. 15. 16:42
 2/5 •ß• ***** válasza:
85%
Hiába nem közeli hozzátartozód,azért a fehér mégiscsak gáz egy temetésre szerintem...a sötét szín azért maradjon meg,akár barna,kék,bordó...de a rikító/világos színt illetlenségnek tartom.
2011. febr. 15. 16:46
 3/5 A kérdező kommentje:

a fehér szerintem nem rikító!annál inkább a bordó!(rózsaszín,piros,kék)

sokan mennek pl nyáron is fehér blúzban és fekete nadrágba.

2011. febr. 15. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ha nincs már akkor nem tudsz mit csinálni...max annyit, hogy egy nagy fekete sálat kötsz lazán a nyakadba

valahogy így: [link] (persze fekete sállal)

2011. febr. 15. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem gáz. egyébként hagyományosan a fekete-fehér a gyász színe. ha nincs rajtad másmilyen szín, csak fekete és fehér akkor tökéletes.
2011. febr. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!