Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Láttatok már fiún nejlonharisn...

Láttatok már fiún nejlonharisnyát?

Figyelt kérdés
Az osztályunkba jár egy srác aki a nadrágja alá nejlonharisnyát vesz fel, olyan vékonyat. Ti láttatok már ilyet?
2011. febr. 15. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a jégeralsó az inkább a férfi cicanadrág, leggings.

amúgy nem, de hát felőlem nyugodtan, én is szoktam fázni, nekik meg azért ne legyen bajuk mert fel vesznek egy harisnyát, ami a legtöbb esetben nem is látszik.!

2011. febr. 16. 05:44
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
tavaly nyáron láttam a buszon egy alfahímen.. xd és nem volt hideg.. és szőr se volt a lábán:O
2011. febr. 16. 15:36
 13/15 A kérdező kommentje:
akit én ismerek, neki a lába csupasz, de nem szőrtelenít mert nincs mit :)))
2011. febr. 21. 10:04
 14/15 cydor válasza:
8%

elég fura elképzelés, bár sokszor okvastam róla.

kisgyerekeknél cicanadrág, felnőtteknél jégeralsó bevált dolog hidegben, a nylon harizsnya nem szigetel szvsz melegben meleg, hidegben hideg, ha valaki ezért veszi fel hazudik. Metroszexuálisoknak, illetve melegeknek, transznemáeknek, meg kötelező darab..szerepjátékban, ill farsangkor azért simán belefér.

2011. febr. 24. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
HA MAGAMRA NÉZEK MINDIG
2013. júl. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!