Láttatok már fiún nejlonharisnyát?
Figyelt kérdés
Az osztályunkba jár egy srác aki a nadrágja alá nejlonharisnyát vesz fel, olyan vékonyat. Ti láttatok már ilyet?2011. febr. 15. 16:32
11/15 anonim válasza:
a jégeralsó az inkább a férfi cicanadrág, leggings.
amúgy nem, de hát felőlem nyugodtan, én is szoktam fázni, nekik meg azért ne legyen bajuk mert fel vesznek egy harisnyát, ami a legtöbb esetben nem is látszik.!
12/15 anonim válasza:
tavaly nyáron láttam a buszon egy alfahímen.. xd és nem volt hideg.. és szőr se volt a lábán:O
13/15 A kérdező kommentje:
akit én ismerek, neki a lába csupasz, de nem szőrtelenít mert nincs mit :)))
2011. febr. 21. 10:04
14/15 cydor válasza:
elég fura elképzelés, bár sokszor okvastam róla.
kisgyerekeknél cicanadrág, felnőtteknél jégeralsó bevált dolog hidegben, a nylon harizsnya nem szigetel szvsz melegben meleg, hidegben hideg, ha valaki ezért veszi fel hazudik. Metroszexuálisoknak, illetve melegeknek, transznemáeknek, meg kötelező darab..szerepjátékban, ill farsangkor azért simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!