2/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha valaki mondjuk hozzámvágná, elfogadnám. DE megvenni nem venném meg szerintem, ennél szebbeket is lehet találni.
3/18 anonim válasza:
nem mert látszik hogy nemjó anyagú. kb 5perc után kinyúlik. meg szerintem pár mosás után se lesz már szép.
4/18 PT-Daniel válasza:
Nekem nagyon nem tetszik!
Mostanaban a nök miert szeretik azokat a ruhakat, amik ugy neznek ki, mintha terhesek szamara keszült volna?
5/18 PT-Daniel válasza:
öhm... sorry!
Csak bezaraskor vettem eszre, hogy XL meretröl van szo! Nagyon megtevesztö volt a nagyon vekony csajszi a kepen. Semikeppen sem szantam kritikanak vagy sertegetesnek!
Ha molettebb az alakod, biztosan elönyös lehet.
6/18 A kérdező kommentje:
óóóhh semmi gond! :)
Gondolkodom még rajta....
2011. febr. 15. 16:48
9/18 anonim válasza:
pár szegecses kieggel és egy kis átalakítással tök rokkeres:D
pont ilyen ruhákat keresek, imádom a rock zenét de nem tetszik az igénytelen öltözködési stílus, amiről mindenki levágja hogy hmm rocker.
inkább ilyeneket keresek, csöpp átalakítás, kiegészítők és kész tökély:D
10/18 anonim válasza:
amisu "márka" ami egy new yorkeres minőség. hát, nem tudom, szebb is létezik, rengeteg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!