Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol szoktál vásárolni? Milyen...

Hol szoktál vásárolni? Milyen időközönként? Mennyi ruhát? Mennyi pénzért? Korod, nemed?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én is turiba szoktam vásárolni. heti 1* elmegyek és mindig hazahozok valamit. legutóbb 2 pólót és 2 ruhát vettem 900 forintért. kabátom és gatyám is onnan van. van h cipőt is veszek és a legtöbb vadi új nincs kosz a talpán nincs kikopva meg semmi. ékszert meg fehérneműt üzletben vásárolok. így havi kb 3500 forintot költök csak ruhára, cipőre.

L*-*

2011. febr. 15. 20:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2011. febr. 16. 07:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Turkálók!! :) Ha ott veszek valamit, akkor esetleg összevarrom más ruhákkal, meg ilyenek.. Boltokban olyan ruhákat veszek, amik ilyen hosszabb távra készülnek, szóval pulcsikat(melegebbeket), kabátokat(tavaszi-téli-őszi), fehérneműt és harisnyát meg cipőket. :D Összeg változó, van, hogy kapom anyuéktól rá a pénzt, van, hogy én spórolok össze egy nekem tetsző ruhára... :D Változó. Hát.. New Yorkerbe szoktam(egyre ritkább a jó ruha), C&A-ban, H&M-ben, Garage Store-ban, Jeans Club-ot is kezdem megkedvelni... :D

18L

2011. febr. 16. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!