A 42-es méret molettnek számít?
Figyelt kérdés
172 cm és 75 kg vagyok, 42-es a méretem.2011. febr. 15. 14:42
2/11 anonim válasza:
nem feltétlen ez nagyban függ a testarányaidtól is.
3/11 anonim válasza:
igen. Ha csak nem az izomtól dagadsz és testépítő vagy.
4/11 anonim válasza:
Ne polírozzunk. Konkrétan kövérnek.
5/11 anonim válasza:
szerintem az még nem. csak olyan 44-től felfelé
6/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi...
2011. febr. 15. 20:40
7/11 anonim válasza:
nekem is 42-es a méretem, főleg a mellem miatt...
sosem mondta rám még senki, hogy kövér...
"..minden ott van ahol kell, az arányok jók..." nekem ezt mondták.... :)
8/11 anonim válasza:
Ez az, pontozzatok le, csak mert nem ferdítek. Barmok. :D
9/11 anonim válasza:
Ja, szóval aki vastagabb csontozatú homokóra alkat, széles a medencéje, széles a válla, és mondjuk D kosarasok a mellei, és ezért nem fér bele a 38-os ruhába, hanem 42-es kell, akkor az csak kövér lehet, aki nem ezt mondja, az ferdít...
Akkor ki is a barom? :-P
10/11 Wikcsó666 válasza:
énekem is 42-es a méretem.eggyáltalán nem kövér,aki meg azt mondja az meg egy ökör. :) ahogy elmondták elöttem hogy nem mindegy hogy miért is kell 42-es méret.jó sok fiú azt mondja hogy az azért jobban mutat az ha homokóra alkatod van, mintha sík egyenes lennél elöl és háttul is deszka. :D a molett 44-es mérettől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!