Miért mondja azt egy-két ember, hogy csak az acélmerevítős fűzőt lehet meghúzni?
Hát gothság ide vagy oda, én spec nem vagyok oda a fűzőkért. Van kettő, ezeket néhanapján felveszem...
De! Sokszor olvastam itt, hogy "Jaj, a műanyag merevítős mekkora gagyi, mert nem jó semmire!" Hát, elegem lett ezekből a kommentekből, és kipróbáltam.
Mindkét fűzőmben műanyag merevítő van! (Volt egy fehérneműfűzőm, abban acél volt, de kiszedtem...) És érdekes módon, ugyanúgy megtartja a hátamat, és jó szorosan meg lehet húzni azt is! Felvettem, és simán tudtam rajta húzni 7-8 centit.
Tuti, hogy műanyag van benne, mert megtapogatva is érződik, meg ki is bontottam (majd visszavarrtam) az anyagot, hogy biztos legyek benne.
Arról nem is beszélve, hogy a kettő együtt nem volt 1000 Ft a turiban, mégis ugyanúgy tartanak, mint anno a fehérneműm... Meg normális anyagból is vannak, nem "nájlonból"...
Akkor a műanyag merevítős miért nem jó?
biztos ez is olyan hogy úgy gondolják ami olcsó az csak rossz lehet... pedig ez egyáltalán nem attól függ.
én épp ugyanúgy meghúzom a műanyag merevítőset is mint az acélt. sokkal olcsóbb. szóval nekem tökéletes.
Hát, nekem csak ez a kettő van, és nem tudom, mennyibe kerültek volna rendes boltban, mert - mint írtam - turiból vannak :)
De az egyik az olyan, hogy ha nem mondom meg előre, hogy műanyag a merevítője, akkor azt hinné az ember, hogy acél van benne. Áh, kifejtem jobban... Szóval *számol* 16 merevítő van benne, és teljesen úgy néz ki, mint ha acélosról néznék képeket. Szóval nem értem az ilyen - ahogy Te mondod - "elitek" hozzáállását. Kiad több tízezer forintot acélmerevítősre, hogy elmondhassa magáról, hogy neki biz' az van. És ettől lesz ő jobb? Nem hinném... Csak felszínes...
Vörösváron az Inci-Finci-ben, vagy mi a bánat a neve :D
De Budapesten a Körúti és a Nagy Lajos király úti Hádában is szoktak lenni!
szia! látom régi a kérdés, de azért leírom!
Az acélos számomra azért jobb, mert elég husi vagyok, van rajtam 10-15kiló felesleg, s a műanyag merevítők beleállnak az oldalamba, "behurkásítanak". Az acélos pedig, mivel merev, nem lehet szögletesen betörni, nem tud beleállni a derekamba, plusz szépen tart, sokat lehet vele húzni, szép derekat csinál. Biztos jó a műanyag is, de engem az nem tart meg. Van olyanom is, de nem érek vele semmit sajnos. És nem 'elit' vagyok, meg nagyképű, nagyon sokáig spóroltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!