Nanushka nagyon drága? :S
Figyelt kérdés
Valaki aki vásárolt már ilyen üzletben? Nagyon veszélyes? Mert szeretnék gyűjteni nanushka ruhára mert rajongok a márkáért.2011. febr. 14. 18:25
1/7 anonim válasza:
Sztem rettentő drága, egy ruha nem ér ennyit. :(
2/7 anonim válasza:
Jaaj, megnéztem a linket, de azt hittem valami több százezres ruhák lesznek, amiatt amit írtál alá... Azért 20-40ezer forint nem olyan drága (ha zsebből rögtön nem is, de nem túl nehéz ennyit összegyűjteni). Más kérdés hogy szerintem annyira nem szépek a ruhák.. nem rosszak, de kicsit unalmasak.
3/7 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem ezt a márkát, olyan szép és letisztult. :) Nézőpont kérdése, hogy mi a drága, egy több millió Ft-os tételű Valentino ruhához, tényleg nem olyan vészes. :D Nincs sajnos ilyen ruhám, sajnálnék 10 000 Ft-ot egy topra. :/
4/7 anonim válasza:
Én alapból nem engedhetem meg magamnak az ilyen árfekvésű ruhákat, viszont egy évvel ezelőtt nekem is vágyam volt, hogy legyen tőle valamim...
A Mono Fashion Shop tavalyi turi napjain két Nanushka felsőt tudtam venni 6000 ft-ért, idén pedig a Vaterán találtam egy Nanushka táskát elfogadható áron. Szóval ha nagy vágyad, akkor előbb-utóbb úgy is lesz tőle valamid :)
5/7 anonim válasza:
Nem tudnátok nekem hivatalos magyar oldalról linket,ahol ruhák és képek is vannak?
6/7 anonim válasza:
Mástól hallottam, aki vett több ruhát, hogy elég gyenge minőség kb. Zara kategória. Vagyis pár mosás eléggé meglátszik. És azért egy 20 ezres felsőnél kicsit durva ha 10 mosás után agyonhasználtnak néz ki.
A ruhák viszont nekem is tetszenek.
7/7 anonim válasza:
az baj, hogyha nagyon egyedi designer ruhákat veszel, ahhoz gyakran csak drágán kapsz jó kiegészítőt... amúgy szerintem is drága, hasonlókat kapsz mangoban, jobb minőségben és olcsóbban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!