Megéri megvenni ezt a táskát?
Nekem nagyon tetszik és az ára sem vészes, de nem tudom hogy megérné -e? Nagyon nehéz lehet megvarrni?Vagy ezt felejtsem el?
Szerintetek? Vegyem meg vagy varjak hasonlót, igaz ehhez először a varrást kellene megtanulni:D de nem tudom eldönteni melyikkel járnék jobban:D
Előre is köszike
hát ha az én varrástudásomból indulunk ki.. akkor én 100% h nem állnék neki megvarrni..
de am szerintem aranyos táska, és 3000ér annyira nem is drága
sztem máshol se találnál ilyet olcsóbban..
Köszike, közben nézelődtem és érdeklődtem, a varrásról és hát igen nem könnyű, pedig első ránézésre egyszerűnek tűnt:D
azt hiszem talán a megvásárlás az egyetlen hogy ilyen táskám legyen:D
Ha tényleg ennyire tetszik, én megvenném a helyedben.
2 évvel ezelőtt ugyanis "könnyű megvarrni" felindulással rengeteg pénzt költöttem anyagra és cipzárra - ugyanis sikerült háromszor egymás után rosszul szabnom a táska szabásmintáját...
3000 Ft tényleg nem a világ - ha varratnád is drágább lenne, plusz az anyagot is neked kéne vinned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!