Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Feltűnt már nektek, hogy ami...

Feltűnt már nektek, hogy ami az öltözködésben divatosnak számít, az igazából "gyerekes"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy vannak azok a "divatos" ruhák/cipők, amiket én spec akkor hordtam utoljára, amikor 9-10 éves voltam. Persze pár számmal kisebb méretben.

Elnézegetem néha a kirakatokat, és olyan dedós cuccokat látok... Értem ezalatt a hatalmas csilli-villi mintás felsőket, a strasszokkal kirakott nadrágokat, a virág vagy pillangómintás balettcipőket, a szintén csilli-villi csizmákat, stb., stb.

Mert a kislányok olyanok, hogy ami csillog az tetszik nekik, és minél csillogóbb, annál jobb. De már a felnőtteknél is?! Nem akarok senkit megsérteni, de hol marad a szépérzék?

2011. febr. 14. 11:35
 1/9 nebula ***** válasza:
mindenkinek mas a szep...aki pedig "divat" utan megy az valoszinuleg tomegcucc lesz egy ido utan...te oltozz csak ugy ahogy akarsz :P
2011. febr. 14. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Én nem is megyek a divat után...

Csak egyszerűen NEM ÉRTEM! :D Azt vágom, hogy mindenkinek más a szép, mert ez természetes, de a felnőtt nők már nem "nőttek ki" az egyébként dedós cuccokból? :-/

2011. febr. 14. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te gyerekesnek tartod, szerintem szépek a virágos, mintás dolgok. A mindenféle fémmel teletolt ruhák nekem sem tetszenek, de az sem gyerekes. Inkább a gyerekek hordanak felnőtt ruhát...
2011. febr. 14. 12:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Ha valami úgy virágmintás, hogy pölö fekete alapon fehér a minta, az szerintem is szép, nekem is van egy-két ilyesmi topom, de az ezerszínkavalkád... Háááát :S

Gyerekek felnőtt cuccokat? Ez viszont nagyon igaz! :)

Mármint a mai gyerekekre... Múltkor egy játszótér mellett mentem el, és volt olyan kisgyerek, akik olyan csípőgatyát hordtak, hogy kinn volt a fél hátuk! Ebben viszont azt nem értem, hogy az anyjuk hogy adhat egy 10 éves gyerekre ilyen göncöket?

Nem vagyok egy hű-de-öreg, de amikor én kisgyerek voltam, Kacsa mesék-es melegítőben rohangáltam. xD

2011. febr. 14. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem pedig az a furcsa, hogy ha valaki élénk színeket hord az miért gyerekes, 26vagyok és szeretem a színeket 8szívárványos felsőm is van), ezek a színek jókedvre derítenek, ellenben a föld színeket utálom, engem lehangolnak, számomra unalmasak, ugyanez a pasztell színekre, csak nagyon keveseknek állnak jól, és mégis rengetegen hordják, mert félnek az élénk színektől.

a csili vili dolgokat én sem szeretem, bár nem gyerekesnek hanem snassznak, inkább már túl soknak tartom.

2011. febr. 14. 22:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Félreértesz :) Nem az emberke gyerekes, hanem a cuccok. De nem a színes cuccokra gondoltam, hanem a giccsesekre!

A szivárványszínek nekem nem tetszenek, nem is állnak jól... Neked igen, ez van, különbözőek vagyunk. Milyen unalmas is lenne, ha mindenki egyformán öltözködne. :D

De gondolom, Te sem giccses farmert veszel fel a mintás felsőkhöz. Mint mondtad, nem szereted a csilli-villi göncöket, amiket Te snassznak tartasz. Na, én AZOKRA gondoltam, hogy gyerekesek.

Az élénk színek nem gyerekesek, félreértés ne essék. Persze egészen addig nem azok, amíg valaki túlzásba nem viszi. Volt gimiben egy osztálytársam, aki szegénykém, ritka ízléstelenül tudott öltözködni. Egyik összeállítása (és nem túlzok!): Piros cipő, világoskék farmer, egy narancssárga pulcsival, amin volt egy sötétkék zseb. Mind mellé egy zöldes színű öv és egy zöld nyaklánc... :S Gondolom, ez már Neked is sok. :)

2011. febr. 15. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor csak a csili vili dolgok gyerekesek,meg a minták. Most jut eszembe a Tesco gyerek ékszer osztályáról vannak karácsonyi fülbevalóim, szerintem nem baj ha becsempészünk egy kis humort, vagy gyermeki ént az öltözködésünkbe, csak nem szabad túlzásba vinni, és tudni kell viselni. és a pasiknak is jól áll, a barátomnak Amerikai fater-ból az ufót tetettem rá pólóra, és hordja.

Érdekes a leginkább dicsért felsőm (még vadidegenek is odajöttek megdicsérni) egy citromsárga smiley-is póló,

27 leszek lassan.

(Mindent tudni kell viselni:)

2011. febr. 15. 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, a csilli-villi, meg a minták. A NAAAAGY, orbitális minták! (Nem a pici virágmintás cuccokra gondolok.) De hogy kategorizáljam be, hogy milyen mintákra gondolok...? Nem tudom, nézed-e a Barátok Közt-öt... Amiket Vandára aggattak rá, hát, azok a göncök valami borzadályok voltak xD

A humort én is szeretem!!! :) Kell is az! De ahogy mondod, nem szabad túlzásba vinni.

2011. febr. 15. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy vagyok, mint a kérdező. :D Mondjuk én eleve utáltam mindent ami fénylik és csillog... :D De ilyen 16-19...vagy idősebb nőkön tényleg ki tud borítani. A gyerekes dolgokat pedig egyébként imádom :) :D Csak ne csillogjon! :S
2011. febr. 16. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!