Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16-21 éves fiúk, ti hol...

16-21 éves fiúk, ti hol vásároltok olcsón normális cuccokat? (Miskolc)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy egy normálisabb felső több ezer forintba kerül, és a koli, egyetem mellett nem igazán van az embernek pénze arra, hogy modern és menő cuccokat vásároljon, de persze nem feltétlenül ez a célom, viszont azt sem szeretném, hogy úgy nézzek ki, mint aki 10 évvel ezelőttről jött. :) Hanem az, hogy normálisan kinéző, jó ruhákat merre felé vásároltok például Miskolcon? :D Vagy ti mennyit szoktatok költeni egy rövidujjú pólóra / hosszúujjúra / pulcsira / farmerre / kabátra? :D

Tényleg érdekelne, mert próbálok úgy gazdálkodni, hogy mindig kevésből jöjjek ki, nem igazán költök semmi másra és néha nem árt venni egy-egy ruhát, de mikor 4-5 ezer és csak egy darab... Aztán ha belegondol az ember, hogy például mennyibe van kaja + koli + könyvek, hát nem egyszerű... :/

2011. febr. 11. 23:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, akkor majd megnézem ezeket az üzleteket, köszi szépen. :D

A zsarnain vigyázzak a pénztárcámra, nagyon lopnak azon a környéken vagy mi? :O

Egyébként én eléggé "szégyellem" magam, hogy pl ki van írva, hogy valami le van árazva/értékelve és odamegyek választani, mintha megvetne emiatt a többi ember, vagy lehet én érzem rosszul... :S :D

Köszi a válaszokat! :D

2011. febr. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!