Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki Miriale...

Rendelt már valaki Miriale fehérneműt, ami itt az oldalon van reklámozva?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon szimpatikus ez a szürkés szett. Aki már rendelt, kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
2009. febr. 10. 12:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
lenne egy kérdésem az utolsó válaszolóhoz.hogyan kell rendelni onnan ?vagy vmi honlapcímet tudsz adni,vagy hol kell regisztrálni.mert sehol nem találom.köszönöm előre is!
2010. szept. 30. 13:23
 12/14 anonim válasza:

Szia!

A honlap címe:

[link]

-de valamiért pár hónapja változtattak és most már nem lehet böngészni a szettek között, nem tudom, mi történt.

Ha valaki már ügyfél-azzal a számmal lehet regisztrálni és belépni, de akkor is csak a következő szállítmányt lehet megnézni a levelükben küldött kódszámmal. na ez így elég bonyolultnak tűnhet...

Ha felül az országoknál pl. Németországra rámész, ott már például bőven lehetne válogatni a szettek között.

A szórólapjukat tudom belinkelni (remélhetőleg) amit az oldalukról most kimásoltam, ez a következő szettjük és itt láthatod, hogy működnek, van telefonszám is:

[link]

-ez nem akciós termék, megrendeled a három bugyit és ha szeretnéd kiegészítőként a melltartót és a topot azt külön kell megvásárolni sajna.

Utána úgy van, ahogy írtam: ha nem mondod le levélben-vagy az oldalukon a következő szállítmányt, azt automatikusan küldik ( a három bugyit), ha visszadobod, törölnek és többet nem küldenek semmit. Egyébként kb. három havonta jön csomag és én nem bánom a három bugyit, hiszen előbb tönkremennek és a melltartóhoz két hasonlót adnak. Nem csúcsminőség, de vannak termékeik, amiket már pár éve nyúzok, a topjaikat pedig imádom. A harisnyatartós fűzőt most hozta haza párom németből, attól elolvadtam :) és nagyon strapabírónak látszik. Ha megjeleníti erről lenne szó:

[link]

2010. okt. 5. 23:17
 13/14 anonim válasza:
köszönöm szépen!
2010. okt. 6. 08:57
 14/14 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom aktuális e még a válaszom de én is évek óta kb 2005 óta rendelek tőlük az összes kollekciójuk megvan, az összes bugyi melltartó meg kombiné na meg persze az ajándékok de az nem mindegyikhez van, mai napig rendelem tőlük a kollekciókat, pl ma kaptam meg a legújabbat, nekem semmi gondom nem volt velük kivéve azt hogy most utoljára kombinét számláztak le de helyette egy 80/b -s melltartót küldtek ami nekem kicsi, legalább is nem nagyon férek el benne :D De vissza küldtem nekik és elküldték helyette a kiszámlázott kombinét. De kb ennyi volt ennyi év alatt a probléma velük. Ár/értékben szerintem nagyon olcsók, sőt. Ennél olcsóbbat nem nagyon találni, mondjuk nem is akarok mert olcsó húsnak híg a leve, ennek mert remek a minősége látszik hogy Svájci.

2011. máj. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!