Hol lehet passzé anyagot venni vagy rendelni vagy találni? Ha az, ami a kabátok ujján és derekán van rugalmas vastag bordázott anyag. Lehet rosszul tudom és azért nem jön össze semmi. Konkrétan miaz?
Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem, hogy hol lehetne olyat venni vagy rendelni, de nem értem miért nem kapható, mivel szinte minden kabáton megtalálható. Nagyon kellene, mert van egy nagyon jó kabátom és le szeretném róla cserélni ami most rajta van :S2009. febr. 9. 22:24
2/3 A kérdező kommentje:
de már kérdeztem és nem árulnak
2009. febr. 9. 22:35
3/3 anonim válasza:
Bár elég régi a kiírás, de hátha... Én is passzét keresek kabátra, de egyelőre nem találok. Kedves Kérdező! Neked sikerült esetleg venned? Ha igen, akkor hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!