Szeretitek a Converse márkát? Ha igen, amilyen konviajitok vannak?
Azért kérdezem, mert szeretnék venn iegy harmadikat (ne nézzetek márkamániásnak, szülinapra voltak meg valami alkalomra ha jól emlékszem. )
Tanácstalan vagyok, milyet válasszak.
ami kizárt: Sima szövet (farikékbe van), kockás barna-piros (ilyenvanmég), bőr (nemkell bőr :D)
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra a Layer Up-pal és a Star Playerrel kapcsolatban is :D
lol. szerinted harom Converse cipotol markamanias leszel? xD
a Converse az jo, es kesz, te kell eldontsdd,hogy melyik tetszik, es nem mas... :P
Kicsit extrém darab, de a kedvencem.
farikék konvi... jesszusom azért tudsz te is
amugy hogy legyen is értelme a hozzászólásnak, vegyél egy kicsit extrémebbet vagy legalábbis olyat ami nem tucat
köszi a tippeket :D
csak aki nálunk hangoztatja h mennyi converse van az automatikusan márkamániás xd
tudom, az én hátizsákomon is is három lekopás van :D de azért mert nem vigyázok rá xD
Nagyon szép az a magasszárú, tényleg nagyon extrém de énis elfogadnám :D
Fehéret nem akarok, mert elég koszos helyekre vagyok képes menni, ímg hazaérek a suliból xD
a jesszusom tudsz te ist meg h értetted? :D
[link] <-- ezt milyen más színnek tudod nevezni? :D
én azt farmerkéknek hívnám nem farikéknek. nahát, a mozilla nem is ismeri ezt a szót. :\
HELYESÍRÁSI SZÓTÁRT VEGYÉL ÉS NYELVTANÓRÁKAT NE CIPŐT!
(amúgy nem értem, nekem ha kell egy cipő, akkor el tudom dönteni, hogy nekem melyik tetszik, és nem hallgatok másokra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!