Lányok! Voltatok már éjszakai fürdőzésen?
Figyelt kérdés
Olyankor hogy szoktatok lenni? Fürdőruha, bugyi+melltartó vagy meztelenül?2011. febr. 7. 13:41
11/14 anonim válasza:
többször voltam már balcsin éjszakai fürdőzésen. ott általában a fiúk tök pucérak a csajokon meg csak bikini alsó van. (de ezt nagyobb mennyiségű alkohol nélkül nem vállalta volna be senki:) )
12/14 anonim válasza:
Hát persze, hogy voltam:)) Jajj de jók is voltak azok a szép, nyári, balatoni éjszakák:))
Baráti társasággal mindig fürdőruhában voltam, de vittem magammal mindig ruhát is mert amikor kijöttem a vízből már igencsak fáztam és akkor jól esett a száraz ruha:)
L/19
13/14 anonim válasza:
Vegyes baráti társasággal voltam a tengerparton többször is. Mindig meztelenül, mert úgy jobban szeretünk úszni, amúgy meg tök sötét van, úgyse lát senki semmit.
Aztán az egyik barom eldugta a bent fürdők ruháit...
Mindegy, a lényeg hogy menj/etek éjszakai fürdőzésre, ruhában, fürdőruhában, meztelenül, az a vízben majdnem mindegy, csak menjetek.
Na jó, meztelenül az igazi.
22L
14/14 anonim válasza:
Utoljára 10 éve voltam fürdözésen...
Nincsenek barátaim😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!