Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Linkélnétek be csinos, kacér...

Linkélnétek be csinos, kacér de mégsem túl kirívó buliba való szereléseket?

Figyelt kérdés

Egy nagyon intelligenst fiúval megyek bulizni és bár van egy strasszos topom(zöld) nem illik túlzottan az egyéniségemhez és ez a fiú is rib@ncosnak találna benne.

Magas, vékony 19 éves lány vagyok.

Bármilyen tanács jól jön:)

2011. febr. 5. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miniruha fekete cicanadrággal. Elegáns is, csinos is, szexi is.
2011. febr. 5. 12:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Megkérhetlek, hogy linkelj is valamit? Egyébként jól hangzik:))
2011. febr. 5. 12:57
 3/9 anonim válasza:
84%
szerintem egy ilyen noies attetszo fekete bluz es egy magasdereku miniszoknya amibe beturned a bluzt jo lenne:)
2011. febr. 5. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez lehet amit az első mondott: [link]
2011. febr. 5. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen ilyesmikre gondoltam :)
2011. febr. 5. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem szexi de szolid szerelést válassz. nekem a legújabb kedvenc partiszerkóm egy cicikidobós top,és egy köldöktől közel térdig érő szoknya nagy övvel (magasderekú szoknya). a barátom is teljesen odavan értve :) nem is kihívó,de mégis eléggé szexi és elegáns :)
2011. febr. 5. 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Tetszik minden ötlet, mindenkit felpontoztam:)) Szerintetek melyik butikba/esetleg turiba érdemes benéznem?
2011. febr. 6. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
én írtam az uccsót :) ahhoz jó rucikat találsz az easy women-ba viszonylag jó árakon,én is mindig ott veszek ilyen nőis szexi ruhákat,persze tally-ban mayoban is vannak ilyenek. nem tudom hol laksz így nem tudok jó turi ajánlani..:)
2011. febr. 9. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok:)
2011. febr. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!