Van egy flittere lila boleróm. Milyen topot húzzak hozá?
Figyelt kérdés
Csupa fliter az egész és ilyen kiskabátos/bolerós jelege van. Milyen topot huzzak alá ha nincs rózsaszínűm, feketét meg vagy fehéret meg nem szeretnék.
Esetleg zöld?
2009. febr. 8. 19:03
1/3 anonim válasza:
A zöld szerintem nem illik hozzá.Kivéve ha nem akarsz egy paradicsommadárkának tűnni.Elsőre én a feketét javasoltam volna,de igy mondjuk:C.sárga,vagy annál halványabb vagy sötétebb lila
2/3 anonim válasza:
szerintem a szürke is jó, abból is sötét
3/3 anonim válasza:
zöldet semmiképpen ne, üti nagyon a lilát. ha meg a fehér vagy a fekete nem tetszik, akkor igen a szürke is jól néz ki a lilával. De mondjuk egy törtfehér, vagy kávébarna. sztem ezek jó színek és majdnem mindenkinek jól állnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!