Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan hordjam alkalmi ruhámhoz?

Hogyan hordjam alkalmi ruhámhoz?

Figyelt kérdés
Alkalmi ruhámon nagy a kivágás é arra gondoltam, h most nem ékszert veszek fel hozzá hanem egy szép vékonyka, de hosszú, kék színű sálat (csillogós), de hogy tekerjem a nyakamba. Esetleg ha még képet is tudnátok küldeni az szupi lenne.
2009. febr. 8. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem tudtam képet be linkelni de szerintem ugy rakd fel hogy a két vége előre lógjon
2009. febr. 8. 11:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de azért még várok javaslatokat, amúgy én is arra gondoltam. Szoktak egyáltalán ilyet csinálni?
2009. febr. 8. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak, én úgy hordom, hogy átvetem a nyakamon úgy, hogy a két vége a hátamon lóg. Nem csavarom körbe a nyakom. Bocs, nem tudom máshogy leírni.
2009. febr. 8. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Áll a tükör elé és nézd meg, hogy hogy jobb az összkép, meg, hogy melyik a "kényelmesebb" stb. Próbálj ki több variációt! Mást nem tudok mondani :P
2009. febr. 8. 11:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. febr. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!