Milyen ruhába öltözzek be Szörnyella de Frásznak?
Áhh én tudok ötleteket adni...Én is az voltam vagyis az osztályommal 101 kiskutya...nekem jutott szörnyella.
Na mi úgy oldottuk meg ha jól emlékszem hogy egy fekete leggin-set vagy fekete harisnyát felettem egy magassarkú csizmával.Felőlre már sajnos nem emlékszem , de rajta volt egy óriási bunda.Amit asszem be is szineztünk ilyen sprével pirosra.Alig bírtam el....-_-"
kb ilyen volt csak egy színű barna
Ja igen a hajam is meg volt csinálva...Eggyik fele fekete szinezővel a másik meg maradt szőkén és ezt feltupírozták
Ha elméssz fográszhoz megmondod neki hogy szürnyella-leszel és szeretnél egy olyan hajat max viszel képet..
Ja és nekem volt egy cigim is vagy mi volt az...egy olyan 10cm botot becsomagoltünk egy ezüst celofánpapírba... rem segítettem p
bocsi a hibákért siettem puszi
Lehet kapni hajszínező spray-t egy mosással kijön, szóval nincs gond vele.
Ruha meg szerintem lehet bármi, a hajnból már eleve rá lehet jönni.
Én felvennék egy alkalmibb ruhát, biztos van egy kis fekete koktélruhád, vagy ilyesmi és rá egy bunda. (Kérj kölcsön valakitől, nagymama, ilyemsi. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!