Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan hordjam a du raget?

Hogyan hordjam a du raget?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy fel tudom venni,meg is bírom kötni,csak ha felveszem kilóg belőle a hajam(az anyagon keresztül).Lehet ez ellen valamit tenni?
2009. febr. 7. 18:46
 1/8 anonim válasza:
9%
mi az a du raget?
2009. febr. 7. 19:59
 2/8 anonim válasza:
9%
-t
2009. febr. 7. 20:02
 3/8 anonim válasza:
9%
na de tényleg, mi az??? a válaszoló megírhatná!!
2009. febr. 7. 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy mi az a du rag?Keressetek rá googleban és megtudjátok,sajnos nemtudom így elmagyarázni,ezt ahoz látni kell :)
2009. febr. 7. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát először is fiú vagy lány vagy?:D Mert lányként sztem ha kilóg belőle a hajad az úgy jó... fiúként pedig valahogy told alá mert sztem nem kell annak kilógni és nem nem az anyagpn keresztül hanem alatte mert ha közte hozodd ki úgy fogsz kinézni mint egy idősebb hölgy kendővel :)
2009. febr. 8. 15:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok...szerintem rosszul képzeled el ezt a hajkilógós témát.Úgy képzeld el mintha látnál egy sünt :) tehát fejemen a durag és néhol kilóg a hajszál belőle,mint a sünnek a tüskéje.Nem az egész fejemen csak a forgómnál,de nemtudok ellene mit tenni :S:S
2009. febr. 8. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Ha-ha

hat ha legkozelebb megszuletsz majd valassz afro friszkot! :D

pusz

2009. febr. 14. 02:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát kössz :D
2009. márc. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!