Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vékony vagyok. Milyen...

Nagyon vékony vagyok. Milyen cuccokat hordjak, amik picit "kövérítenének"?

Figyelt kérdés
Főleg a lábaim vékonyak, kicsi a seggem meg a mellem. Milyen cuccokat hordjak?
2009. febr. 7. 17:32
 1/9 anonim válasza:
67%
kedj el enni, és akkor nem lesznek ilyen problémáid... nem bántásból mondtam!=)
2009. febr. 7. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem azért ilyen vékony, mert nem eszik, ez lehet adottság is! Úgy hallottam, hogy a piros meg a pöttyös kövérít! Én szívesen adnék pár kg-t
2009. febr. 7. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Orulj hogy vekony vagy!!!!!!

Lazabb ruhakat vegyel fel, mert ami radfeszul akar nadrag, akar felsoben, abban latszik, hogy vekony vagy.

De hihetetlen, hogy aki vekony az a baja, aki dagi az a baj(((((

2009. febr. 8. 05:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Énis elég vékony vagyok(173cm--48 kg). Már próbálom magam elfogadni, én úgy hallotam, hogy kerülni kell a feszes felsőket, és inkább a buggyosabbakat kell előnyben részesíteni. Például a nagy mérteű minták optikailag vastagítanak.A piros szín is jó, és próbáld kerülni a fekete cuccokat

üdv: ruccsiii

2009. febr. 8. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
vízszintes csíkos rucik :D:D:) hát nem igazán fogsz olyan rucit találni ami kövérít max inkább rétegesebben öltözködsz...vagy inkább alá teszed magad egy hízó kúrának :D
2009. febr. 8. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Előttem szóló jól mondja! Vízszintes csíkos ruhák jók, valamint próbáld ki a denevér ujjú felsőket: Ez pl. biztos jó választás lenne: [link]

Nadrágokból pedig próbálj egyenesszárúakat választani (ne csőnadrágot, vagy ha igen, akkor magassarkúval hordd!), amiken a fenéken van a zseb. Ez optikailag kiemeli.

Szoknyákból a tér fölé érő kicsit harang alakú fazont tudnám ajánlani!

2009. febr. 8. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:

én is nagyon sovány vagyok, kicsi mellem,és csontváznak becéznek mindig -.-

nem uncsii ez ?:?

és hízni sem birok...ha valakki tudja h kell felteni kérédést,lécci mondja el fontos!!!köszi előre is!!!

amugy én normálakat hordok,mint a többi lány...kövérebbek!

és jól áll... ha nagyon vékony a lábad,csőnadrág állna sztem jól!

2009. febr. 11. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
énis vékony testalkatú vagyok 182 cm magsa és 75 kg ,szerintem ne nagyon vegyél fel feketét mert az vékonyít
2009. márc. 10. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
bocs de 75 kg mióta vékony??
2010. jan. 8. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!