Nagyon vékony vagyok. Milyen cuccokat hordjak, amik picit "kövérítenének"?
Orulj hogy vekony vagy!!!!!!
Lazabb ruhakat vegyel fel, mert ami radfeszul akar nadrag, akar felsoben, abban latszik, hogy vekony vagy.
De hihetetlen, hogy aki vekony az a baja, aki dagi az a baj(((((
Énis elég vékony vagyok(173cm--48 kg). Már próbálom magam elfogadni, én úgy hallotam, hogy kerülni kell a feszes felsőket, és inkább a buggyosabbakat kell előnyben részesíteni. Például a nagy mérteű minták optikailag vastagítanak.A piros szín is jó, és próbáld kerülni a fekete cuccokat
üdv: ruccsiii
Előttem szóló jól mondja! Vízszintes csíkos ruhák jók, valamint próbáld ki a denevér ujjú felsőket: Ez pl. biztos jó választás lenne: [link]
Nadrágokból pedig próbálj egyenesszárúakat választani (ne csőnadrágot, vagy ha igen, akkor magassarkúval hordd!), amiken a fenéken van a zseb. Ez optikailag kiemeli.
Szoknyákból a tér fölé érő kicsit harang alakú fazont tudnám ajánlani!
én is nagyon sovány vagyok, kicsi mellem,és csontváznak becéznek mindig -.-
nem uncsii ez ?:?
és hízni sem birok...ha valakki tudja h kell felteni kérédést,lécci mondja el fontos!!!köszi előre is!!!
amugy én normálakat hordok,mint a többi lány...kövérebbek!
és jól áll... ha nagyon vékony a lábad,csőnadrág állna sztem jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!