Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kene oltozkodnom ha...

Hogyan kene oltozkodnom ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés
zoldes kek szemem barna hajam van magas vagyok 175cm es ugy erzem hogy eleg kover vagyok nagy a hasam es nem tudom hogy hogyan oltozzek
2009. febr. 7. 15:17
 1/4 A kérdező kommentje:
es meg abban is lehet segiteni hogy hogyan fessem ki magam
2009. febr. 7. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Az öltözködésnél mindig alapszabály, hogy azt emeld ki magadon, ami szép, és ami nem tetszik, arról próbáld elterelni a figyelmet.

Ezt a színekkel úgy tudod elérni, hogy pl. egyszínűhöz valami jó színeset veszel fel. A fekete, és a sötét színek karcsúsítanak, a világos, pasztell színek kövérítenek. Vigyázz az anyagfajtákkal is, némelyiknél nagyon látványosak a hurkák. Lehet a csíkosokkal is variálni, de mivel írtad hogy a hasad nagy, ezért a keresztbe csíkosat nem ajánlom.

Ha a dekoltázsod rendben van, és nem zavar, akkor nyugodtan vegyél fel kivágott felsőt, aminek mell alatt nem túl szűk a szabása. Legjobb a V-kivágás, ezek optikailag nyújtják a felsőtestedet, a garbó nem szerencsés.

Nem tudom mennyire vagy nagy, de esetleg xxl-es ruhaboltokban nézz körül, vagy a Tesco-ban is tökjó divatos ruhákat lehet kapni nemcsak S-es méretben.

2009. febr. 7. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Felsőkből ha nagyobb a pocakod, akkor olyan felsőt válassz ami melltől lefelé kicsit bővül, és valami könnyű lenge anyagból van. A sztreccs felsőket mindenképp kerüld! Színek közül a fekete vékonyít, illetve most nagy divatja van a csokibarnának, amit bátran kombinálhatsz egy egy színesebb kiegészítővel, pl világos rózsaszín sállal.
2009. febr. 8. 18:38
 4/4 anonim válasza:
próbáld kerülni a szűk,feszes ruhákat és helyette hordj bő rucikat, a cipőszerintem mind1 a smink: próbáld meg a szemedet hasonló szimüre festeni mind a ruha ami éppen rajtad van vagypedig zöld szemfestéket használj feketével együtt az kiemeli a szemed színét
2009. júl. 5. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!