Milyen bulis cipőt ajánlotok ami nem magassarkú és nem túl drága?
Figyelt kérdés
Nyáron ha megyek bulikba akkor kéne normális cipő, viszont nem szeretnék magassarkút mert így is elég magas vagyok. Tudnátok ajánlani nekem cipőket linkkel, meg hogy hol található? (Humanic, NewYorker, Deichmann, stb.)
előre is köszi :)
15/L
2011. jan. 28. 23:46
1/3 anonim válasza:
Én nyáron egyszerűen a nyári szandimban vagy saruban megyek bulizni. Kényelmes is, olcsó is, egyébként meg senki nem látja azt, mi van a lábadon. Egyszerűen menj végig a felsorolt üzletekben és vegyél egy csinibb szandit.
2/3 anonim válasza:
Miért, milyen magas vagy?
Stílusodtól is függ, hogy milyen cipő lenne jó. A sarut azért nem javaslom, mert ha heringpartiba mész és rálépnek a lábadra az nagyon fog fájni. Szóval talán egy balerina vagy egy nyári tornacipő.
3/3 anonim válasza:
Nagyon csinos szandálok vannak a Deichmannban, szerinte menj el oda, de, ha olcsót akarsz, akk menj most, mert ilyenkor olcsóbb, mint nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!