Miért nézik hulyének az embert, ha otthoni ruhában megy ki az utcára? Olyanokra gondolok, hogy melegíto, stb.
Igen, amcsiban pl fürdőköpenyben mennek ki reggel az újságért :DD
Nálunk ilyet valaki megcsinálna, úristen...
Mifelénk ha az utcában van úgy valaki, akkor nem nézik le, de pl boltba mégis fel kell öltözni valahogy, pedig nem városközpontban lakom.
Én kicsit kövérkés vagyok, tehát melegítőben ki nem megyek az utcára, mert az égés nekem. De amúgy szerintem teljesen normális, ha valaki pl autót szerel, vagy kertészkedik vagy kutyát sétáltatni megy vagy leszalad a boltba, falun vagy ilyen helyen akkor nem kell kiöltözzön, mert az is nevetséges, ha a földúton magassarkúban kisminkelve illegeti magát. :)
Mert még nem nőttünk fel eléggé ahhoz, hogy ne nézzük ki azokat, akik nem hódolnak be birka módjára a tömegízlésnek, és képtelenek vagyunk tiszteletben tartani, ha valaki a saját újtát járja.
az előző hozzászóláshoz még annyit fűznék hozzá, hogy Amerikában az sem ritka, hogy nyakba akaszthatós tálcáról esznek az utcán, villával, és úgy sétálnak, nézelődnek. képzeld el itthon mi lenne ebből, ha ilyen embert látnának: kisebb utcai kultúrbotrány...
Szerintem mindenkinek igaza van, még csak annyit, hogy utánam írta valaki, hogy az amerikaiak nyakba akaszthatós tálcáról esznek :) szerintem nem kellene minden idióta szokást átvenni, azért van amit mégse kéne.
Ezzel nem kötekedni akarok, csak én így érzem. :)
nekem szokásom pizsamában,és köntösben kijárni az udvarra és az utcára.egyszer kissé vicces helyzetbe kerültem:indult a férjem dolgozni,és kikísértem,hogy majd a kaput becsukom.mivel kissé hűvös idő volt beültem az autóba amíg ő a menetlevelet írta.elindult kifelé az utcára én meg ott ültem mellette köntösben.szállnék ki nagy röhögés közepette, és jön az unokanővérem,néz ránk röhögve...
azt mondja:hát ti hova mentek???
nagyon vicces volt!!!!!na és? nem hagyott bennem maradandó sérülést...
vicces volt és kész!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!