Everlast boltban milyenek az árak?
Figyelt kérdés
Hol van Budapesten Everlast bolt egyáltalán? Milyenek az árak (főleg tavaszi-őszi kabátok érdekelnének), mert angol honlapon ilyen 4-5 ezerért már lehet kapni. Ehhez képest Magyarországon mennyibe kerülnek?2011. jan. 27. 20:52
1/14 anonim válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
Ha egy angol everlast márkaboltban annyi, akkor hogy lehet, hogy egy magyarban több mint a duplája?
2011. jan. 27. 21:27
3/14 anonim válasza:
Érdekesek ezek a dolgok:)Anyum Londonban él és mindig kintről küld cuccot vagy hoz nekem.Érdekes h többet keresnek de olcsobb minden.Nekem kabim van everlast.
Amúgy még a boxkesztyüt és a védőfelszereléseim is kintről vesszük,mert minimum feleannyi mint itthon.
4/14 anonim válasza:
Hát nem mindenkinek él Londonban az anyucija.Érdekes mi...
5/14 anonim válasza:
azért olcsóbb jobb helyeken, mivel többet vásárolnak az emberek, így a kereskedő (amennyiben kisebb vállalkozó) odaadhatja a megmaradt darabokat olcsóbban, mivel az addigi eladásokból már meglett a megfelelő bevétel. nagyobb a fizetőképes kereslet, sokkal többet eladnak így adhatja olcsóbban, ráadásul nagyobb a konkurencia, és külföldön egy Everlastnak semmi presztizse nincs, mert ezt bátran felveszek edzeni vagy éppen fát vágni. ez magyarország, itt ez van. ez pont olyan kérdés, mint amikor egy vidéki állandóan azt hangoztatja, hogy neki pestre kell mennie vásárolni, mert olcsóbb, nagyobb a választék, és csodálkozik, hogy miért nincs egy kisvárosban HandM vagy Zara. azért mert nincs elegendő fizetőképes kereslet, így nem költséghatékony, csődbe menne. ha odaadná neked az everlast termékeit annyiért mint amennyiért Londonban adják akkor valószínű csődbe menne, mert akkor sem adna el belőle annyival többet mint amennyivel kevesebb bevétel folyna be az alacsony árképzés miatt.
6/14 A kérdező kommentje:
Jó, de a márkaboltokban nagyjából ugyanannyinak kéne lennie az áraknak.
2011. jan. 28. 09:02
7/14 anonim válasza:
Kedves 21:41 nem felvágásnak irtam h kint él.Csak h kintről küldi mert még az is jobban megéri sokkal mindhogy itt megvegyem.
8/14 anonim válasza:
már miért kellene ugyanannyinak lenni? magyarországra a magyar forgalmazó, importőr hozza, nyilván nem ingyen. az összes márka olcsóbb a saját hazájában. a zara, springfield, bershka stb... ezek mind sokkal olcsóbbak spanyolországban mint nálunk, és a leárazásokkor is nagyobb a kedvezmény. ez nemzetközi gazdaságtan és makroökonómia semmi több.
9/14 anonim válasza:
10.18 de igen több, mert a nem hazai márkákkal is ez van. Az összessel gyakorlatilag. Sok minden ott alapból annyi, mint itt LEÁRAZVA és még csak utána fogják 70%osan kiárusítani. Gyakorlatilag mindent olcsóbban lehet külföldön megvenni és háromszor meg négyszer annyit keresnek, mint mi. Én itthon már szinte semmit nem is veszek a kaján kívül.
10/14 anonim válasza:
Szerintem amúgy ez bennünk is van, hogy itt mindenki krva gyorsan akar meggazdagodni és nagyon. Pl. nézd meg a teszveszt, tele van az is ezzel, hogy megveszik kintről a dolgokat pl. ebayről rendeli meg a parókat 3500 ért postával együtt, a teszveszen meg próbálja 8-9ezerért eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!