Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözzek stílusosan?

Hogyan öltözzek stílusosan?

Figyelt kérdés
Minden reggel azzal vacakolok, hogy mit vegyek fel, és ez már nagyon idegesítő. Hiába van sok ruhán egyszerűen nem tudok dönteni. SEGÍTSÉG!!!
2011. jan. 27. 13:44
 1/4 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, de szerencsére van megoldás: Mindig előző nap gondold ki hogy másnap mit veszel fel, és este rakd ki azokat a darabokat. Ha nincs ötleted hogy mit vegyél fel, lesd el képeken (mondjuk egy sztárról) vagy divatmagazinokból, én is ezt teszem, ha nincs ötletem.
2011. jan. 27. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez sajnos csak az ízlés/stílus/fantázia hiányát jelzi, amin maximum te tudsz segíteni sok gondolkodással, esetleg neked tetsző összeállítások nézegetésével, leutánzásával.
2011. jan. 27. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, erre valahogy ráérez az ember. Például kezdetnek anélkül hogy felvennéd a ruhát képzeld el magadon, (hiszen már volt rajtad, csak emlékezz vissza), aztán ami tetszik azt gondolatban hagyd magadon és cserélgesd az alsót vagy a fölsőt, (mint egy öltöztetős babán). És ne utánozz másokat, legalább is ne a tömeget, mert akkor nem leszel stílusos, és ami a legfontosabb merj bevállalni új dolgokat és színeket!

[link] itt érdekes dolgok vannak a színekről.

2011. jan. 28. 01:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Megfogadom a tanácsaitokat...
2011. jan. 28. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!