Mikor lesznek akciók a boltokban?
Figyelt kérdés
Kenvelo, Reno, Invázió, kínaik...2011. jan. 26. 19:16
1/5 anonim válasza:
Szegeden már vannak. Most vettem szövetkabátot 14 000 ről 7800ra leértékelve, illetve csizmát 7800ról 3500ra.
2/5 anonim válasza:
hát budapesten Árkádban, Arána plázában már több hete tart :) Minden boltban HATALMAS leárazások vannak.
3/5 anonim válasza:
Már vannak, sőt a nagy leárazások karácsony után voltak. De akkor is nagy leárazások lesznek a téli holmikra, ha bejönnek a már tavaszi kollekciók. Én a napokban vettem két csizmát, az egyik 1800Ft volt, a másik 2400. Nagyon jók, és egyik sem ázik be. Szerintem ilyenkor éri meg bevásárolni.
4/5 anonim válasza:
inkább plázákban nézelődj, 3000-ért kabát, 1500-ért cipő.
Newyorker, Orsay, Pimkie, C und A
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
Kisvárosban élek, a pláza nálunk abból áll, hogy van 2 kínai, kenvelo, kajáldák, mozi, valutaváltó, könyvesbolt, fehérneműs bolt és gyógyszertár...
Viszont voltam ma egy boltban, ahol bár kínai ruhák vannak elég jó minőségűek, gyakran vásárolok ott és 50-80%-os leárazások vannak.
Szerencsére kb. 1 éve folyatamosan van kisebb nagyobb árengedmány és 2-3 havonta teljes árucsere van:)
2011. jan. 27. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!