Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék a Bon Prix oldaláról...

Szeretnék a Bon Prix oldaláról vásárolni, de nem vagyok biztos a méretekben. Mekkora lehet a pontos méretem?

Figyelt kérdés
A csípő és a mell méretem 98cm a derekam 78cm, eddig a felsők vásárlásakor M-es méretet hordtam és nadrág vagy szoknya méretem L-es volt. A bon prix-nél nem egyértelműek a méretek. Itt is azt olvastam, hogy nagyobbak a méretek. Érdemes egy számmal kisebbet venni?
2011. jan. 23. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jár neked a Bon Prix újság, akkor a füzet hátulján van egy mérettáblázat. Esetleg azt is megnézheted. Nekem jár az újság, de még nem rendelte. Ha ilyenen a tapasztalatok, akkor a Bon Prix biztosan nem akar szűk ruhát küldeni. De amúgy a ruha anyagától függ. Ha esetleg pamut, vagy farmer, vagy olyan anyag, ami esetleg nyúlik, akkor vehetsz szerintem egyel kisebbet is.
2011. jan. 24. 19:33
 2/2 anonim ***** válasza:
iiiiiiiigen, szerintem lehet, ha a ruha(ahogy az előttem lévő is írta) ruganyosabb anyagból van. de ha kicsi lesz, akkor is vissza lehet küldeni, kicserélik. azért remélem sikerül a jó méretet kiválasztani :)
2011. jan. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!